1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Ability
    Hali,

A nagy szavazó topikban volt egy kérdés, aminek nem volt köze a politikához, de egyesek nagyon bele akarták képzelni, így kialakult egy kisebb vita. Sajnos nem voltam akkor gépközelben, nem tudtam megállítani, szóval így utólag a Ti elbírálásotokra hagyatkoznék, szerintem megér 1-2 büntipontot, akár visszatartó erő céljából is.

A vita a #66565 hozzászólástól indult (március 14. 19:18) és körülbelül a #66636 kommentig tart (hajnali 01:15). A leginkább érintett személyek: Marci0115, milk4, Flammius. Nem olyan hosszú, légyszi olvassátok át. A felsorolt időpontok és személyek csak körvonalaiban írják le a szitut, az elbírálás a Tiétek. Volt mocskolódás és személyeskedés, illetve politizálás is keményen helyenként.

Köszönöm előre is, további szép estét!