Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Valóban?! Mivel nincs szükségem vip jogra (se nagyobb galéria, sem nagyobb lokó, sem...) így nem is veszek már olyat, viszont talán többet tettem ezért a fórumért, mint sok viphuszár. De látom amúgy sem sikerült felfogni mondandóm értelmét!
"ingyenes fórum = azt kell szeretni ami van"
Persze lehetnek ÉPÍTŐ jellegű, jószándékú és óvatos "kritikák", ötletek, ajánlások és van is erre totyik, szívesen fogadjuk, de a destruktív követelődzőkre sem itt, sem másutt nincs szükség (ezt én is a saját bőrömön tapasztaltam meg).
A VIP meg opcionális és nem a fórumért fizetsz ilyenkor, hanem némi plusz szolgáltatásért (hogy megéri, avagy sem, arról kár vitázni, mert szvsz. sem ez, sem ennél több nem érné meg, de ez az én sarkos véleményem). Ergó a fórum ettől még ingyenes, így nem lehet jogos beleszólása senkinek sem, a készítőkön és a tulajokon kívül. MÉG nekünk modiknak sem. Mi is csak kérhetünk, javasolhatunk, kíváncsiskodhatunk, de ez minden. Követelőzéssel nem jutnánk sehova sem!