Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Én zártam a témát és linkeltem bele a Mi kellene topicot, hogy olvasd el (mondjuk az elmúlt fél-egy év hozzászólásait) - az szól erről, és ott le lehet írni mindent, és legalább van arra esély, hogy St alkalmanként olvassa.Az új topicokat nem fogja figyelni, van más dolga is.
Felesleges egy új témát nyitni, hogy az új topicok listáján feltűnve jóval több látogatód legyen, és szítsd egy kicsit a feszültséget. Kapnál 100 hozzászólást - a fele egyetért, a másik fele beleböfög valami hülyeséget, aztán elsüllyed, és ha esetleg van a hozzászólások közt valami említésre érdemes, azt senki nem olvassa többet.
Ráadásul semmilyen újdonságot nem mondtál a témával, semmi olyat nem írtál bele, amit ne írt volna le rajtad kívül legalább tucatnyi ember (és többen nyitottak is már topicot, és zártuk azokat is). Három és fél éve vagy a fórumon, ez alatt már láthattál ilyesmit.
(azt, hogy mi volt az alcím, ha már ilyen komoly topicot akartál nyitni, már meg sem említem)
Ha pedig valaki más fórumra akar menni, az megteszi ilyen topicok nélkül is, ha pedig maradni akar, akkor maradni fog - a fórum működőképes, a fejléccel kapcsolatban hihetetlen szabadságot nyújt, nem túlságosan bugos. A design meg olyan dolog, hogy azon kár vitatkozni - kinek ez tetszik, kinek az - a legtöbb felhasználónak mindegy, egy dizájnváltás után pedig hirtelen senkinek nem tetszik, és vissza akarja hozatni a régit.