Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Semmi probléma nincs srácok,valóban én voltam mert kurvára kezd tele lenni a tököm ezzel a nagy demokráciával meg szólás szabadsággal meg hogy szétlopják az országunkat,tudom hogy nincs politika sg-n ,de azért azon érdemes elgondolkodni hogy közel egy évig nálunk is arról volt szó hogy megszünt az sms vip mert:"nem ebből lesz Ferrarink,meg a Vox megvariálta a fizetési rendszert" ennek ellenére érdekes módon [valószinűleg a szerkesztők meg a tulajdonosok kérésére] mégis meg lett oldva hogy legyen újra sms fizetés... Pénz beszél kutya ugat na,lehet itt tiltogatni meg hangzatos beszédeket tartani,de abszolute nem függ tőletek semmi,csinálhattok akármilyen peticiót,írhattok maileket.Szegény St. is csak báb azt csinálja amit a pénzemberek mondanak neki ha megoldható ha nem,csináld meg és kész.