1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Sir Ny
    Ez a topic: Moderátor figyelmébe

Itt valamelyik hozzászólásom off-topic. ( én nem tudom melyik, engem erről valahogy elfelejtettek tájékoztatni )
    Az off-topic hozzászólásomat kérem a
    Hozzászólások törlése:
    # A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.

szabály értelmében az off-topic hozzászólásomat(aimat) eltávolítani.

Továbbá ismételten felhívom a tisztelt moderátorok figyelmét a Moderátor figyelmébe topic #19293 -as hozzászólására, melyben fenyegetés található. Ismételten kérem az említett hozzászólás eltávolítását.

Továbbá ismételten panaszt nyújtok be, ezúttal már az egész moderátor közösség ellen, mivel a szabálysértő hozzászólás bejelentésemre reagálás nem érkezett.
    Sem egy: "köszönjük az észrevételét, az említett hsz törlésre került", sem egy "az említett hsz szerintünk nem minősül fenyegetésnek és szabályszegésnek, de azért köszönjük az észrevételét".

Továbbá panaszt nyújtok be SHADOWEYES7 nevezetű moderátor ellen, méghozzá a
    "A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata. "

pont értelmében, vagyis a feladata a szabályok betartása, a szabály az, hogy a off topic hozzászólás törlésre kerül (fentebb bemásolva található a szabályzat kérdéses pontja), ő talált nálam offtopic hozzászólást, de nem törölte, csupán büntetőpontot osztott ki, tehát a feladatát nem teljesítette. ( amennyiben a kérdéses hozzászólásom még e bejelentés előtt törlésre került (szerintem nem, de nem vagyok biztos benne, hogy nem törölt ki hozzászólást), úgy ezt, és a legfentebb lévő bejelentésemet tekintsék tárgytalannak)

Immáron tisztelet nélkül:
    Sir Ny