Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Sir Ny #19294 "szajkózod a magadét."
Igen, szajkózom a magamét. Nem gondolod, hogy annak, hogy szajkózom a magamét, talán az az oka, hogy nem vagyok megelégedve a válaszoddal?
Csak szerettem volna megtudni, hogy miért kaptam büntetőpontot. Erre az kaptam, hogy a Szabályzat az nem szabályzat, hanem moderálási alapelvek, különben sem érvényes a szabályzat, hanem bárkit bármilyen mondvacsinált indokkal le lehet tiltani, mer hogy a közösség ezt a szabályt alakította ki. Persze ezt nem ilyen nyíltan, hanem burkoltan, hogy ha meg akarom tudni a szabályzatot (ami le van írva itt, de már nem érvényes) akkor nyálazzak át 16037 db hozzászólást, amit úgyis tudsz, hogy nem teszek meg, tehát nem fogom tudni a szabályzatot, tehát akármilyen mondvacsinált indokkal le lehet engem tiltani (meg másokat, akik nem tudják, hogy nem a szabályzat a szabályzat, hanem a szabályzat apránként le van írva 16976763 hszben).
"rögtön ráugrasz a moderálási elvekre"
Hát igen. Szar dolog, hogy nektek is vannak kötelezettségeitek. És még szarabb dolog, hogy ez nyilvánosan közzé lett téve. Persze lehet azzal takarózni, hogy az nem érvényes, de akkor is, az van nyilvánosan közzétéve.
"Nincs igazi szabályzat, mert változik. "
Ha változik a szabályzat, akkor változtassátok meg. Ennyi lenne, nem több. Pheel aszonnya, hogy szeretne büntetőpontokat osztogatni annak, aki idióta témához hozzászól, akkor felhívja az admint, és beírja a szabályzatba, hogy idióta témához hozzászólni tilos. Ez lenne az egyik véglet. A másik pedig az, hogy egy pontba le van írva, hogy tilos olyan dolgot csinálni, ami a fórumozást zavarja.
"(amiről tudhattad, hogy már nem igazán elfogadott - több büntetőpont ki volt már emiatt osztva)"
Igen, tudtam hogy nem elfogadott. De mint feljebb írtam, azért jöttem ide, hogy megtudjam, miért nem elfogadott, illetve honnan kellett volna tudnom, hogy nem elfogadott.