1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Ability
    Estét!

A hogy néz ki az asztalod topikban légyszi cseréljétek már ki a fejléc kódot erre. Nem az egészet, csak ezt a részét, ami hasonlít a linkelt tartalomhoz. Illetve azt hiszem, hogy ott történt valami kis modifikáció, ha nem egyértelmű a dolog, akkor csak simán vegyétek ki az iframe-et.

Tudom, ez pont egy modi által karbantartott topik, de úgy gondolom, hogy ha ide írok az gyorsabb. A módosításra azért lenne szükség, mert oda be van téve a szavazós script, de az ATW volt olyan kedves és átvariálta a hirdetési rendszerét, ami azt eredményezte, hogy a topik egyszerűen nem jön be, az ATW hirdetése elirányít a lapról. Ez nem az én "hibám" és sajnos tenni sem tudok ellene. Úgy gondolom, hogy nincs több topik ami szenved ettől a problémától, viszonylag kevés helyen volt berakva, ott pedig módosításra került sor. Illetve szavazós admin oldalra kiírtam a hibajelenséget és az ellenszert.

Tehát még egyszer: nem célom szétbarmolni a scripttel az SG-t, és nem is én tehetek róla. Egyébként az egész szavazós dolog költözni fog egy normális tárhelyre, szóval a jövőben nem is lesz ilyen.

ui.: ahogy betölt a topik legalább addig, hogy látszódik a karbantartás link, próbáljátok meg rögtön megállítani a betöltést és akkor nem ugrik tovább.