Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
wakizashi #18878 Elnézést ,hogy hozzászólok ,de tényleg lerontja a színvonalát egy-két kötekedő és csak sértő ,lekezelő stílusú fórumozó egy eddig szerintem remek topicnak!
Teljesen érthető ,hogy nehéz "jó" döntést hozni ,de valahogy néhány témában ,amiket nézegetek itt ,mégis szépen működik dolog (vagy csak jó a házigazda és nem elfogult senkivel)!
Régóta olvasgatom az sg-t és sokszor ,ha kikapcsolódást kerestem vagy egy témában kutakodtam ,akkor nagy részt találtam is választ vagy megoldást a fórumot böngészve s a lent említettben is ,ha tehettem én is segítettem ,mint a topic látogatók nagy többsége!
Persze tudom ,nem kell idejönni ,ha nem tetszik és már nem is szívesen jövök sajnos!
(saját accountot ,hogy lehet törölni? Mert nem találtam ilyen opciót.)