Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Tisztelettel!
Tehát kezdeném az elejéről:
Illegálisat valóban nem csinált, viszont amennyiben ezeket szoktátok moderálni minek a sok warezos topik? Tudom hogy most ez nem ide tartozik, de nem értem.
A másik az, ahogy nézem regisztrálásnál semmiféle fórum szabályzatot nem kell elfogadni (ha mégis azt jól eldugtátok). Én úgy vélem, hogy egy jó, kulturált fórumban nem megengedett mások sértegetése és folyamatosan flame jellegű hozzászólás, márpedig Ájjlebobbi folyamatosan ezt csinálta.
Moderációrol: úgy vélem nem csak azért vagy moderátor, hogyha valaki nem tetszik kirakod. Egy moderátornak a közösség zavartalan fórumozását kell szolgálnia, és úgy gondolom ebbe nem csak az tartozik bele, hogy fórum bannerképeket cserélget az ember. Bizonyos helyzetekben dönteni is kell, hogy ki hibázott, mivel súlytja a hibás felet, esetleg mindkét felet, ha úgy látja a moderátor. Amennyiben valaki meg nem tisztelné a moderátorokat és döntéseket, néhány napos bannal kellene jutalmazni. Én úgy vélem valahogy így működhetne egy fórum megfelelően, a nemidevaló embereket nagyon jól ki lehetne szűrni.
És még egy megjegyzés: sokáig nem értettem miért mondják, hogy ez a fórum szar, csak idióták járnak ide. De most hogy a napokban elkezdtem nézni megértettem.