1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Archenemy
    Persze nyilván ez esetben te is offolsz, és te is küldhettél volna privátban üzenetet nekem, hogy hagyjam abba az offolást... eh.

Szerintem értelmes, kerek magyar mondatokban fejtem ki, hogy mi a gondom, moderációval kapcsolatos, tehát nem is nagyon offtopik, igyekszem nem személyeskedni, mindössze leírom, ahogy szerintem történnek a dolgok, megindokoltam az állításaimat, és azt, hogy miért tartom ezt igazságtalannak/önkényesnek/logikátlannak. Ez nem flamekeltés, ez klasszikus vita, állításokkal, cáfolatokkal és érvekkel.

Ehhez képest Te is belém kötsz, nem pl. az igencsak értelmes, konstruktív 18551-es, vagy 18538-as hozzászólásba. Ezek mennyivel értelmesebbek, mint a terroristázás? Ja, hogy az ellenem van, tehát akkor szabad, mert most én vagyok a rossz.

Teljesen mindegy az elakadásjelző, ha bannolnak majd elkussolok, de nyilván attól igaza nem lesz senkinek, hogy hatalmánál fogva elhallgattatja egy vitapartnerét.