1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Archenemy
    "Indoklás mindig van, üresen sosem marad az a mező."

Az indoklás nem attól indoklás, hogy az indoklás mezőbe van írva, hanem attól, hogy megindokolja, hogy az adott hozzászólás miért került kimoderálásra. Az én esetemben (és kb. az összesben, amit ezen téma kapcsán moderáltál) ilyen "Ahogy mondod..." szintű, nem indokol meg semmit, egyszerű "nesze, hülyegyerek, szar kedvem van, tehát kimoderállak" hangulata van.

Erre ráerősít az itteni 18533-as hozzászólásod, amiben érezteted, hogy nem attól függ valaminek a kimoderálása, hogy offtopic, személyeskedő vagy flamekeltő-e vagy sem, hanem attól, hogy neked épp milyen kedved van, és mintha valami piaci kofával kéne alkudozni, hogy "jó, akkor kimoderálom, de akkor téged is", hát milyen moderátori hozzáállás ez?

Ha annyit írtál volna, hogy "ez itt offtopik, kérlek a jövőben ne használd", egy szót se szóltam volna, megértettem, nem csinálom a jövőben. De ez a flegma, pökhendi, "nálam a banhammer, tehát ne ugassatok, suttyók" hozzáállásod a jelek szerint nem csak nekem szúrt szemet.