1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Archenemy
    Üdv!

Az volna a kérdésem, hogy mitől lett hirtelen a "nehogy a terroristák kezébe kerüljön" fordulat, ami körülbelül az sg-vel egyidős, három ponttal büntetendő? Értem én, hogy Narxis kollégát zavarja (amit általában tömör, vulgáris hozzászólásaiban tudomásunkra is adott), de ez egy baromi régi hagyomány, ami hozzáadott az SG egyediségéhez. Minden régebbi fórumon kialakulnak belsős viccek, szokások, itt ez volt.

Ehhez képest mostanában indoklás nélkül (mert az "úgy bizony" az nem indoklás, márpedig a mailben csak ennyi állt) 3 pontokat osztogatnak érte. Nyilván meg lehet indokolni, csak lássuk be, a mostani hozzászólások 90%-át ki lehetne moderálni valamiféle indok alapján. Ha valóban szakítani akar az SG ezzel a terroristázós szólásmondással (bár szerintem kár), akkor sem érzem korrektnek rögtön 3 pontokat osztogatni, meg lehet írni nyilvánosan vagy levélben is hogy hagyjuk abba, illetve bőven elég az egy pont.

Arch