1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • drbob
    módosítok :( most loggoltam be a régi accal, és meglepve látom hogy két pm-em is jött: egy, hogy Efreet visszavonta a büntetőpontjaimat, illetve egy, 08.22-ről:

SHADOWEYES7 5 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    "mit képzel ez a 3 éves újreg vagy mennyi? más modik ittvannak 2001 óta kiadtak 500-1000 pontot, ez meg 3 év alatt veri itt a nyálát MIEZ? pheel a másik főköcsg is csak 3000nél jár ezmeg 5000
    jános az igazi, igazságos modi

sedó = aljas zsidó"

Viszlát.

augusztus 22-én Szombathelyen Savaria Karneválon múlattam az időt holland kollegáimmal, gépnek közelében sem voltam egy jó ideje...a hozzászólást nem én követtem el, és mivel már rohadtul elegem van ebből az egész szarakodásból, örülnénk ha valaki tényleg tenne valamit annak érdekében hogy ne lopkodhassák el az accountokat nyakra-főre...mit lejebb kifejtettem tisztában vagyok azzal, hoyg ez nem moderátori feladat, de elsősorban azért is jelentjük nektek, mert nagyobb a rálátásotok az egész rendszerre...

valóban volt egy kisebb összezördülésem Shadow-val mikor lenyúlták a gfreak regemet éps a drbob-ot lebüntette először 5 ponttal a proxy miatt, aztán a stílus miatt a chaten is kaptam tőle egy kussoltatást (egyébként még mindig úgy vélem hogy jogosan kisbarátomozom ha engem is kisbarátomozik, elvégre nem tizeniksz éves kis tinigyerek vagyok, jó ha van köztünk 5-6 év...mindenesetre nem az lett volna a megoldást hogy chatkuss, hanem hogy végighallgat, és az egész félreértés tisztázódik...persze megértem hogy ő pipa volt az acclopás/nyavalygás miatt ami aznap itt ment, ő is megérthette volna hogy a nevembe kurvaanyáztak olyan embereknek akikkel meg jóban vagyok, de ez már tök mindegy...)annál viszont sokkal intelligensebb vagyok (legalábbis annak tartom magam :D ) hogy most gyalázkodjak meg gyűlölködjek (1.: miért is tenném, egy félreértés miatt nem fogok utálni valakit, 2.: minek pazarolnék bárminemű érzelmet egy olyan emberre akivel háromszor beszéltem virtuál)...szóval röhejes...

(ja, ha meg bizonyítani kell hogy ezt nem én szültem, akkor egy tucat usert tudok mondani akik tudnak igazolni hogy sem a stílus, sem a gyűlölködő, rasszista megnyilvánulás nem rám vall)