Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Én vontam is vissza büntetőpontot nem túl rég is - még elnézést is kértem attól, akinek lendületből adtam a többiekkel együtt, helytelenül. A te esetedre nem emlékszem, de ha tényleg jogtalan volt, akkor elnézést utólag is - de azért el kell ismerned ritka az az eset, hogy nem szolgál rá egy felhasználó valamilyen figyelmeztetésre (főleg, ha betű szerint vesszük a moderálási alapelveket - ha így lenne a Gumiszoba és a Saját fórumok legalább fele ki lenne törölve, és az ottani hozzászólók háromnegyede erősen megbüntetőpontozva).
További moderátorokra meg ha szükség van, akkor fel lesznek kérve (St által) - most is azért elég jól működik a dolog, csúcsidőben legalább 2-3 aktív moderátor itt van azért - az meg, hogy egy hajnali 2-kor nyitott topic reggel 7-ig nyitva marad, az előfordul.