1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Máté94
    "Nincs időm semmire mert melózok estig és nem tudok reagálni a válaszokra!Csak gondoltam leírom most hol tart a régi topik ügy.Szóval tegnap este kértem tanácsot egy móditól és segített abban,hogy írjak az sg üzemeltetőinek egy elég komoly emailt.Az még koránt sem biztos,hogy valaki feltörte egy módinak a regjét.Kértem nézzenek utána a dolognak és tegyenek valamit ha lehet,hogy állítsák vissza a topikot és megemlítettem az ETS-t is,hogy az is eltünt annak ellenére,hogy tegnap onnan egy "tisztelt" fórumozó leszólta a milyenket,hogy ilyen szarért nem kár.Amíg nem kapok választ addig nem nyitok újat és kérek mindenkit más se tegye,mert ha még mindíg "garázdálkodik" az illető akkor úgyis törli azt is,ez megfelel ideiglenesen.Szóval reménykedjünk benne,hogy visszakapjuk a régit."