1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Frayer
    Én is egyet értek.
    Nem szólás szabadságot akarok, hiszen az VAN.
    Az természetes joga minden embernek. Alkotmányos joga minden embertől született személynek. Ebbe most ne menjünk bele.

Én csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy önbíráskodás folyik az sgén. Vannak itt súlyosabb gondok is, szó szó. De most azért emelnék szót, ami velem kapcsolatos.

Szeretném visszakapni a cset hozzáférésemet, hogy ne kellejen több tucat alreget létrehoznom minden eshetőségre.
    Ne kelljen regeket rabolnom stb stb.

Leírtam egy szót..zsidó.. nem bántottam senkit, röhögtünk a haverokkal, erre meg nem tudtam beírni semmit.
    Ennyi.

Az ilyen esetek elkerülésére hozzatok már létre valamilyen önellenörző, belső felügyeletet, amelyik nem hagyja, hogy az ilyen és hasonló önbíráskodások megtörténhessenek, illetve azokat a kellő súllyal torolja meg.

Most kár arról vitázni, hogy kinek milyen jogai vannak. Ami az alkotmányban le van írva, az elvileg szent és sérthetelen, amit mindnyájunknak érdemes tiszteletben tartani, önös érdekeinktől vezérelten. Hiszen közös alapvető megállapodások azok. Nem szabad elnyomni senkit. Ez meg magától értetődő is.
    A saját erkölcsünk is gátolja az ilyen agresszív viselkedést.

Erkölcs nélkül, pedig egy ilyen nagy forumon, hogy lehet valaki egyáltalán moderátor?