Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Kedves Modik!
Nos, én így negyedjére is szerencsét próbálok. (Ebben a moderátori topicban még csak harmadjára)
A történet a következő, röviden.
1. Nyitottam egy topicot.
2. A kezdő HSZ-t féltő gonddal kiszerkesztgettem, de sajnos: elszúrtam. Mert:
3. Ugyan a vastagon szedett rész nyitótag-jei () jók lettek, így onnantól vastagon is szedi a szöveget. DE: sajnos a lezázó tag-ek (
) már el lettek rontva, helyettük
került a szövegbe
Ez így szívás, mert így onnantól minden szöveg vastagon szedett, ami rém ronda.
4. Ezekez az elrontotttag-eket szeretném veletek kicseréltetni ilyenekre:
. Ha jól emlékszem 2 ilyen rontott lezáró tag került a hsz-be.
Kérlek, tegyétek meg, hogy kicserélitek őket! Számtásaim szerint az összes melótok vele: 2 x shift+6 billentyűzet-kombó beütése lesz a megfelelő helyre a szövegbe, szerintem nem fog sokáig tartani, de nyilván olyan moderátor tudja ezt megtenni, aki bejáratos a zenetopikba.
Ott próbálkoztam először, az ottani hsz-em 2009. júl. 21-én kelt, és a mai napon is az enyém a legutolsó hozzászólás. Ezért próbálkozok azóta itt, az általánosban, hátha van olyan moderátor, aki szabadon tevékenykedhet akár mindkét témakörben is, és végre megoldódik a 12 napja tartó problémám.
Segítségeteket előre is köszönöm!
) jók lettek, így onnantól vastagon is szedi a szöveget. DE: sajnos a lezázó tag-ek (
) már el lettek rontva, helyettük