1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • n3whous3
    Én se mondtam, hogy tiltott, meg engem se érdekel igazából, nem is kéne ezért büntit kapnod, csak a sok hülye azt se tudja, hogy honnan ered ez a szöveg és dobálózik vele.... Annyira jellemző amúgy, hogy bármi ami nem tiltott, atz már muszáj kihasználnotok. Az árpádsávos se az, mert történelmi múltja nagyon régi nálunk, de mindenki tudja jól, hogy azért mutogatjátok előszeretettel, mert imádjátok a nagy náci nyilaskerestzes bandát. Ezért gennyes dolog olyannal kérkedni ("Szebb jövőt"), ami egy történelmet ismerő és jóérzésű embert mindig a rosszra emlékezteti (még ha csak hallomásból is persze). MERT AZ UGYE NEM TILTOTT.

Másrészt persze az is hülyeség, hogy betiltsunk egy mondatot.

De nem az a cél soha az ilyeneknél, hogy azért tiltsuk be, mert el akarjuk lehetetleníteni az ilyen embereket (pedig mondjuk nem ártana a sok árja imádót). Hanem az, hogy a még tudatlanokat behülyítik ezzel, kezdődik a szép kis történetekkel, aztán jönnek a skandálható szövegek, amikkel egységben/családként érezhetik magukat a "szegény kirekesztettek", majd a végén a tettek jönnek... Nézd meg, hogy egy szerencsétlen arab diákot hogy vontak bele a 9/11-be... Még csak nem is volt vallásos, szimplán a kis mértékű nemzeti érzését használták fel arra, hogy szépen belevezessék a rosszba, a végén pedig ő volt azon a gépen, ami a Fehér házba ment volna bele.