Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Andy00 #17704 Először is köszönöm a válaszokat, egyértelmű volt hogy nem ti vagytok a felelősek és nem a moderátorokra gondoltam, ezért elnézést kérek ha valaki magára vette! Csak szerettem volna megbizonyosodni róla! Konkrétumot, hogy kik voltak? Hiába írnám le a regisztrált neveket annál okosabbak, hogy ugyanazt kétszer használják! Jah és azt mondták azért kapjuk ezt mert tele spameltük az sg.hu-t, miközben közülünk senkisem volt regisztrálva addig nálatok, tudomásom szerint és ha jól gondolom most is csak én vagyok szóval ez szerintem felejtő.. Köszönöm a tippeket, hogy kik lehettek azok. És köszönöm Efreet utolsó hozzászólását én nem gyanusítgatni jöttem ide hanem segítséget kérni... Van más ötletetek hogy esetleg kik lehettek.? (És nem hiszem hogy közülünk bárkinek is lenne ellensége, amiért ezt csinálnák velünk, mi mind egyszerű fórumozók vagyunk akik csak beszélgetni gyűlűnk össze ez bizonyos témában.) És bocsánat a naivitásomért, de nem érthetek profi módjára mindenhez(sajnos!:-).)