Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Pio #17642 Szerintem a kampánycsendtörvény célját csak úgy lehet igazán megérteni, ha nem a törvény betűjére koncentrálunk, hanem a hatásra, amit elér. Az elmúlt néhány napban már így se szívesen mentem emberek közelébe, mert mást se hallottam, csak erre szavazz, arra szavazz.
A kampánycsend lényege - szerintem - nem az, hogy ne tudj valakit befolyásolni az utolsó napon, képtelenség is lenne ilyen értelemben kampánycsendet tartani (szórólapok, plakátok, politikai napilapok, honlapok, felvett rádiómműsorok, videómegosztók és hadd ne folytassam) hanem az, hogy legalább ez az 1 nap legyen politikamentes. Már napokkal a választás előtt is néhány ember meghökkentően indulatos, ha nem lenne kampánycsend, akkor minden második választókörnél verekedések lennének imho.
Szerintem ez a lényege a kampánycsendtörvénynek és nem az, hogy húúú így nem tudtok senkit meggyőzni az utolsó pillanatban, beszívtátok, háhá...