1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Pio
    Tisztelt közösség!

LENTEBB ÍRTAM ezt a postot:

"
    Tisztelt moderátorcsapat!

Szeretném az ITT TALÁLHATÓ Majesty 2 topik bannerébe az ITT TALÁLHATÓ flash animációt betetetni, illetve alá az alábbi információkat feltüntetni:

Hivatalos honlap (angol)
    Hivatalos honlap (orosz)
    Hivatalos fórum

Fejlesztő: 1C Company
    Kiadó: Paradox Interactive
    Várható megjelenés: 2009 harmadik negyedév

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
    "

Szeretnélek Benneteket megkérdezni, hogy mi a tapasztalat ezzel kapcsolatosan, mennyi idő után szoktak teljesülni az ez irányú kérések, szoktak-e egyáltalán ilyen kevés hozzászólásos topik esetében, satöbbi.
    Nem sürgetni szeretném a folyamatot, csak 4 napja "nyújtottam be" az igénylést (még korábban írtam egy levelet a [email protected] emailcímre, bár az nem volt ennyire részletes) és gondolom azóta biztos járt erre egy illetékes, a topikba viszont nem történtek meg a változások és itt se kaptam visszajelzést az üggyel kapcsolatban, ezért szeretnék érdeklődni, hogy mi a tapasztalat, mire lehet számítani, illetve ha feltételekhez van kötve a dolog, akkor mik ezek a feltételek?

Illetve a házigazdasággal jár bannerszerkesztési jog is vagy csak moderálási? Mert úgy gondolom ez pont nem az a topik, amit valaha is elárasztanak a véresszájú kommentelők, de ha a bannert is meg tudnám csinálni, akkor írnék egy házigazdaság-igénylést is. Ennek mik a feltételei amúgy? Tudom, hogy bár a topik jelenleg nulla forgalommal bír, de az első rész nagyon nagy sláger volt és én bízom benne, hogy a másodiknak is hasonló sors juthat, illetve nem csak bízom, hanem szeretnék ezt-azt meg is tenni érte, ezért fordítgatok le minden infómorzsát róla az sg.hu közössége számára és ezért szeretném azt is, hogy egy kicsit pofás legyen a topik, legyen banner, fontos infók, hogy ha valaki betéved ne azt lássa, hogy ez is egy tizenkettő-egytucat halott topik, hanem csak simán arról van szó, hogy még nem jelent meg a játék és jól be is tegye favba... :)

Elnézést kérek a hosszan rizsázásért és a félig-meddig offért mindenkitől!