Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Deviza #17162 Tisztelt Moderátorok!!!
Nem vagyok tapasztalt fórumozó, ezért kérem a segítségeteket. Szeretnék egy komolyabb hozzászólást elhezlyezni a fórumon, de nem tudom melyik topicba illene leginkább, és azt sem hogy milyen formai és tartalmi követelményeknek kellene megfelelnie. Sajnos a szabályzatok nagy általánosságban beszélnek ezekről így konkrétan nem tudom eldönteni, mi lenne a legjobb választás. Nem szeretném, ha egy hozzászólás miatt kizárnának a fórumról, ezért azt kérném, hogy előzetesen moderálják hozzászólásomat. :) Nem mindet, csak ezt az eggyet :D
Remélem nem sértek már azzal is szabályzatot, hogy ide beszúrom, innen a moderátoroknak szánt topicból csak nem szivárog ki ha nem felel meg a követelményeknek. Szeretném továbbá, hogy ha szabályzatsértő probléma van vele, azokat leírnák nekem, így azokat kijavíthatnám, mielőtt kiraknám valahova.
Segítségüket és gyors válaszukat előre is köszönöm.
És az üzenet amit szeretnék kitenni :
"Az ország valós gazdasági állapotának tudatában nagyon sokan nem vettek volna fel deviza alapú hitelt.
Itt már nem arról szól a dolog,hogy jobban vagy rosszabbul élünk mint azelőtt."
MODERÁLVA A LINK
Gazdasági világválság, csak ezt halljuk már egy ideje, tv-ből, rádióból, olvassuk a nyomtatott és az elektronikus sajtóból, lassan a csapból is ez folyik. Életünk részévé válik, és a hitegetéshez szokott magyar társadalom lassan meg is szokja ezt.
Mi már nem lepődünk meg rajta hogy nem megy máshol, hiszen nálunk sokkal régebb óta nem működik már semmi úgy ahogy kellene. Mielőtt valaki félreértené nem politizálni akarok. A médiából áramló lelombozó hírek okozta folyamatos zsibbadtságot, enerváltságot, a hozzászokást a nincs "mit tenni, ez van" érzéshez törte meg bennem egy honlap amit nemrég találtam a világhálón.
Sokan nem is tudják hogyan lehetne kilábalni abból a helyzetből, amiben éppen csücsülünk, bevallom őszintén én sem. Sem az egyén sem a nemzet szintjén nem lehet semmittevéssel kiutat találni, ha csak azt várjuk tipikus magyar felfogással hogy majd valaki megoldja helyettünk a problémák nagyrészét.
Természetesen nagy szavak ezek :), mondhatnátok, az összetartásra buzdítás ilyen vészjósló időkben, de szerintem azzal mindenkinek egyet kell értenie hogy egyénenként, egyedül próbálkozva nem lehet hatásos érdekképviseletet kialakítani semmilyen témában.
Azok viszont sokkal nehezebb helyzetben vannak akiket még a devizahitelből származó hiteldíjak is szorongatnak, legyen az akár egy átlagos munkás, irodai dolgozó, akik személyi kölcsönökből, autóra, lakásberendezésre, vagy vállalkozó akik vállalkozásuk elindításához üzemeltetéséhez vettek fel hiteleket.
Nekik tudnám ajánlani elsősorban ezt a honlapot, másodsorban mindenki másnak, aki egy kicsit is bele szeretne látni abba hogy mi folyik itt, és mit is lehet tenni azért hogy ez a gazdasági hanyatlás ne gyűrjön minket maga alá.
Még egyszer elmondanám, ez nem egy pártrendezvény, nem támogatja sem ellenzéki sem kormány párt.
Ez az emberek összefogásának, tenni akarásának megnyilvánulása szerintem ezért remélem hogy ezt a riportot nem fogják reklámnak minősíteni és a szerkesztők kint hagyják hogy minél többen akik Deviza alapú hitelek gondjaival küzdenek, hathatós segítséget tudjanak ezáltal kijárni maguknak.
A Honlap Címe:
MODERÁLVA A LINK
Érdemes megnézni, saját érdekből! Remélem erről a kezdeményezésről még később be tudok bővebben is számolni nektek, már ennél konkrétabb és jobb hírekkel is a megszorításokkal, nadrágszíjmeghúzások közepette amik még ránk várnak.
Szasza86