Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
nachtwey #17020 Fotoink topicban van egz kis gond:
Jó estét!
Töröltem az összes mai G_ArchAngel hozzászólást, és innentől kezdve a jövőbelieket is fogom!
(lehet reklamálni, fenyegetőzni, bár teljesen felesleges, moderátorral egyeztettem)
Bohóckodni, szívózni lehet velem, én is ezt teszem másokkal. De azt már nem tartom humorosnak, ha az illető feleséggel,
családtaggal teszi ezt. Tegye fel a kezét, aki lenyeli ezt egy arctalan senkitől..
Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye.
További jókat:
Aspyrin
(2009. 03. 05)
Ezt azonnal toroljetek es kerjen bocsanatot az aki ezt engedte es csinalta!
Soha, senkit nem sertettem meg es nem irtam senkijerol negativ dolgokat.
Ellenben ez a beteg gyerek folyamatosan belekot olyan emberekbe, akikre az jellemzo, hogy az SG-n fototechnikai kerdesekben masoknak segitenek, akar privatban is.
Turhetetlen, hogy ez a kis senkihazi ilyen hangnemben irjon rolam egy gyakran latogatott topic fejleceben.
Raadasul hazugsagokat.
Szivesen vennem, ha valaki betudna bizonyitani az ellenkezojet. Gondolom erre nincs lehetoseg, mivel alaptalanul jaratott le.
Gratulalni tudok, ha ezt a hazug tamadast tamogatja tovabbra is valaki.
(bocsanat, hogy nyiltan vedtem meg az igazam, nem a hata mogott, privatban...)