Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
No igen.
Én is belátom, hogy egyesek tudatosan züllesztik az amúgy létjogosult topikokat. Természetesen ez ellen valahogy védekeznünk kell.
Meg mondom mi a nagy probléma.
Ha csinálunk egy web lapot, saját média anyaggal, netán forummal. Ki fogja támogatni? Mert erre pénzt találni, szinte lehetetlen, csak a nép támogatná, de a népnek a kis embereknek nincs erre pénze. Egy jó fajta online média kampány meg milliós nagyságrend, amit én meg a társaim, egyszerűen nem tudunk megfinanszírozni.
Ezért hát marad az olyan informáló hálózatok kiépítése, ahol nagy a látogatottság, és viszonylag könnyen elérhető a társadalom akár egy kisebb rétege is.
Amúgy meg nem olyan rövid idelye vagyok itt.
Itt vagyok már több mint 10 éve, ezen a forumon. Szinte már a kezdetektől. A "kell egy nagyon erős mágnes topik" is az én találmányom, máig használják. Csak valami állat brute-force al feltörte a freemailes fiókomat, és elcsaklizták minden hozzáférésemet ami ahoz a fiókhoz volt rendelve. Akkor még szar védelem nélküli volt a freemail mail rendszere. Webes postoknál semmi limitet sem állítottak fel. De én is hülye voltam az 5 karakteres jelszavammal.
Meg lehet kérdezni azt a gyereket, aki az én nickemet használja,hogy mi köze van a mágneses topikhoz.
Na mindegy. Azt meg kell hagyni, hogy történnek itt furcsa dolgok.
Volt már olyan is,hogy valaki az én nevembe postolt el üzenetet itt az sg-n. Gondolom ilyennel még nem találkoztatok.
De utána lehet nézni a JFK meggyilkolásáról szóló egyik hírtopikban.
Vannak itt olyan dolgok, amik feletetek állnak, és ha azok az érdekek nem akarják, akkor nem teszi lehetővé az sg egy bizonyos téma megindítását.
Ez van.
Amúgy meg örülök,hogy van elképzelésed a világról.
Kérek egy mod jogot, azért most, mert eddig nem kellett. Meg lehetett beszélni a dolgokat ésszerűen is.
De úgy látszik, most az kell, hogy meg tudjam védeni a topikomat a politizálástól,hogy mod jogot kérek, és aktívan írtom a kis szarosokat.
Nehogy már miattuk ne lehessen megbeszélni egy országot érintő problémát. Aki rendelkezik mod jogokkal, tud és akar segíteni, álljon ki az ilyen kezdeményezések mellett, ne az legyen,hogy bezárjuk a topikot, az helyett, hogy megpróbálunk rendet tartani.
Persze bezárni mindig könnyű, rendet tartani már nehéz.
Kurva országot is milyen jó lenne bezárni, és mindent üres lappal rebootolni.