1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Fabio Capello
    na akkor tisztázzunk egysmást:

1. engem nemérdekel, hogy milyen témája van az adott topiknak, politikától játékig bármi lehet, ha értelmes a beszélgetés, szívesen bekapcsolódom.

2. az előbb is kihangsúlyoztam, ne keverd be a sanomát, részesedési joggal rendelkeznek, de az oldal milyenségét nem ők határozzák meg!

3. de ha már belekevered: minden cég ad egy kicsit magából a megvásárolt piacra, de akkor se keverd össze a médiát, az informatikai részleget, és a többit. Te magad mondtad, sanoma csoport, nem húzhatod rá az egész cégre a vizes lepedőt, hisz nyilvánvaló, az egyes főnöki székekben más más emberek ülnek. ugyanakkor továbbra sem érzem, hogy itt ők parancsolnának, sem tartalomban, sem szabályzatban nem történt változás amióta megvették.

4. csak ismételni tudom önmagamat: én csak örülök ha születne egy ilyen topik, mert van amiről beszélni kell, és ez olyasmi, ugyanakkor el kell fogadnom, hogy ez itt nem valósulhat meg normális keretek között. Ugyanakkor, te is fogadd el, ez nem a vezetés hibája, nem is a normális fórumozóké, hanem azon tizenéveseké, akik bár nem értenek hozzá, de feltétlen bele akarnak kontárkodni a dolgokba. Nem vagy régóta itt, de hidd el, az utóbbi 5-6 év keserű tapasztalata megtanított minket arra, hogy az ilyen lépésekre (bármilyen negatív is, bármennyire is erkölcstelennek tűnik) szükség van ahhoz, hogy ne egy őrültekházában kelljen annak a pár 100 embernek fórumozni, akik tényleg a társaság, és az élmény miatt járnak ide.

Köszönöm hogy végigolvastad, és tudd, egyetértek mind a mondandóddal, mind a véleményeddel, az egy két ponton hiányos, és sajnos rajtunk kívülálló okok miatt nem lehet mit tenni...

Ui.: a munkáról szóló mondatodat köszönöm, de két napja kirúgtak leépítés miatt... (csak additív információ, hogy érezd, nem a levegőbe beszélek, tényleg egyetértek veled)