Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Értem én azt, hogy te a politikát hozod fel indokként.
Ezért hát,hogy neked legyen igazad. Engedek neked.
Moderátori nyomásod hatására, átfogalmazom a tartalmat, úgy hogy Világ Gazdaság topik közelebbi legyen.
Az a topik, már nagyon régi, és ha abban sincsenek politikusok, akkor ebben sem lesznek, mert ez annak a topiknak a testvér topikja lesz, csak annyiban tér el,hogy ez főként az itthoni problémákkal foglalkozik.
Politika mentesen.
Hiszen ha régebb óta benne lennél ebben a társaságban, akkor világosan látnád, hogy ehhez semmi köze nincs a politikának. Főként nem a szándékosan generált, társadalom megosztó propagandának.
Amit ti, már régen felismertetek, és elhatárolódtok tőle.
Én is pontosan ezek ellen küzdök mint az SG közössége, ugyan az a célunk. Én sem akarom,hogy a politikával ossza meg a hatalmi elit a társadalmat, és így szüljön leküzdhetetlen ellentéteket, ész nélküli vitákat az emberek között.
Nem hogy azt kérem,hogy ne töröljétek ezt a kezdeményezést.
Hanem egyenes azt szeretném ha kiállnátok mellette.
Nem azért mert hű de nagyon magyar akarok lenni.
Csak már kurvára megelégeltem,hogy ilyen kurva alacsony idehaza az emberek és a saját fizetésem.
Ti rendszergazdák, adminok, újságírók, kb átlagban itthon jó ha keresünk havi 150-200 ezret tisztán.
De ugyan ezért a munkáért, pár száz kilóméterrel odébb, nem egy másik világban, hanem itt a szomszédságban milliós, vagy a fölötti munkabérért teszik ugyan ezt mint ti, és ők sem szakképzettebbek mint mi vagyunk.
Ez bassza kurvára a csőröm. Fel tud idegesíteni, hogy vannak akik szánt szándékkal tönkre tesznek minden ilyen kezdeményezést. Nemcsak itt az sg-én, hanem a többi forumon is.
Amikor a szabad europa egyik munkatársa bekerült élő adásba, és szándékosan eltért a műsor anyagától, és felhozta ezeket a problémákat, amiről én is szóltam, egyszerűen megszakították az élő műsort és kiraktak valami indoklást, hogy a hírközlési hatóság felfüggesztette a műsort fél órára, mert ilyen és ilyen reklámozási törvénysértés forog fent.
De ugyan ez megy a SANOMA online lapjain is, az indexen, az origón.
Az isten ba**a meg, hát nincs egy befolyásmentes kurva médium sem ebben a széjjel rabolt kis országban?
Álljatok ki magatokért, mert ez rólatok is szól.
Ne hagyjátok hogy pénzzel, fenyegetőzéssel, vagy hazugsággal, hazug ideológiával a saját népetek ellen fordítsanak.
Sors közösség vagyunk. Ha nekem rossz ugyan az a rendszer, akkor nektek is.
Átfogalmazom a témát, de a lényeget meghagyom, kiszűrök belőlle mindent amire rá lehet fogni a politikát, majd kérek egy moderátori jogot és megnyitom újra a topikot.
Arra kérlek titeket, hogy minden kis szarházit, akik politizálással próbálnák kipöckölni ezt a kezdeményezést, dobjátok ki őket forumról.
Ha túrórudis topiknak, meg a tamagocsis topiknak van létjogosultsága, akkor ennek a kezdeményezésnek is van.
Nehogy már a fa**opó bu*i politizáló forumozók miatt ne lehessen megtárgyalni egy ilyen fontos kérdést.
Az eszem megáll már, de tényleg.
Az SG.hu, most független, befolyásmentes lap, vagy már ez is odaveszett?