Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
De az előbb mondtam,hogy politika mentesre csináltam a topikot.
Ha rajtam múlik, nem lett volna ott semmilyen formában politizálás.
A probléma súlyossága sokkal fontosabb annál, minthogy neked vagy nekem milyen személyes érdekeink vannak. Az abszolút elhanyagolható.
Az hogy valaki topikot indít a piros pöttyős túrórudinak, az rendben van.
De ha valaki topikot indít a magyarok megtervezett eladósítása miatt, az már nincs rendben és rögötn politkai indítatásúnak tituláltatik.
Ilyen lendülettel, én is regelhetek magamnak pár aliast, és szétt offolhatom a topikokat, majd rájuk fogva bezárathatom őket.
Ez abszolút de nem tisztességes.
Politika mentes topik volt a szentségit neki.
Vállalom érte a felelőséget. Ha nincs rá moderátor, akkor én személyesem tisztítom meg a topikot azoktól a személyektől akik zülleszteni probálják.
Azt is jelzem, hogy tudomásom van arról, hogy ITT AZ SG-n is, nemcsak a többi forumban, és tv csatornákon és sajtóban, ITT IS működnek a cenzor felügyelet egyes érdekérvényesítő aktivistái, akik tudatosan züllesztik az ilyen és ehhez hasonló témákat. Közvetve, vagy közvetlenül támadják ezeket a kezdeményezéseket.
Hát kérdem én. Miért engeditek meg ezeknek,hogy ilyen emberek irányítsák a forumot?
Kérem vissza a topikot, és vállalom a felelőséget érte.
A kártékony hozzászólók ki lesznek moderálva, ha nincs erre senki aki ezt a feladatot vállalja, én felvállalom. Ne lehessen azt mondani,hogy nincs aki moderálja.
A probléma jellege egyértelmű. Csupán elég elolvasni az első HSZ-t.
Nincs értelme azon vitázni,hogy van e létjogosultsága vagy nincs.
Magyar ember számára egyértelmű. A magyar fizetésből élő, nem magyar számára is szintén egyértelmű. Sőt, a lakosság, 99,999 %-ának szintén egyértelmű ez a probléma, és annak létjogosultsága.
Hát akkor miért kell zárni a témát? Valaki itt ezért fizetést kap, hogy zárjon be olyan topikokat amelyek valós, igazán súlyos, társadalmat érintő problémákra próbálja megtalálni a megoldást, vagy megkisérleni megérteni az okokat, módszereket??
Vagy itt egy buta tizenéves, a világukról nem tudó, és tudomást venni sem akaró dilletáns közösség irányítja a teljes forumot?