Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
De miért hozod fel a politikát mint indok.
Világosan jeleztem, hogy nem ebből a szándékból hoztam létre a topikot.
Ez a topik is ugyan úgy vitaforuma lett volna a kizsákmányoló rendszer pártiak és a társadalom újító pártiak között.
Politikai indíttatás mentesen.
Mint ahogyan a Világ gazdasági topikban is már régen kitárgyaltuk, és már mindenki rájött,hogy a politikai vita, csak az emberek egymásnak ugrasztására találták ki.
Mint ahogyan írtam is a kezdő hsz-ben.
"Ezt az immáron nemzetközileg megszervezett magánhatalmat arról lehet felismerni, hogy így vagy úgy, de kétpólusú társadalom létrehozására törekszik a világ országaiban. ...És, én is szeretném ha itt nem politizálnánk, veszekednénk, mert az csupán ki rablóink érdekeit szolgálja, a társadalom megosztása által....Erre kell odafigyelnünk, ahelyett, hogy fikáznánk egymás politikai beállítottságát. "
Én vállaltam volna, hogy rendet tartok a saját topikomban.
Mint ahogy a többi topikban, itt is megértették volna az emberek, hogy ez NEM politizálós topik, hanem egy közösség valós mélyreható problémáját mint témát meríti ki, függetlenül a politikától.
Kérem szépen vissza a topikot, és én vállalom a rend fenntartását, és a vele járó felelőséget is.
Egyszerűen olyan súlyos a probléma, hogy nem mehetünk el mellette.
Ha mi nem beszélünk róla, az interneten, akkor vége a közösség építésnek, mert a sajtó, a média BOJKOTTÁLJA ennek a problémának az emlegetését. Egyszerűen a cenzor felügyelet nem engedi ki a népnek ezeket az információkat.
Ez a mi felelőségünk, kérem vissza a topikot, mert szinte életbevágó,hogy fennmaradjon egy független szócsövünk, nekünk az igazi magyar népnek. Minden felelőséget vállalok.