1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Frayer
    Nyitottam egy topikot, amiben megbeszélhetjük az itthoni gazdasági és formális demokratikus viszonyokat. Felhoztam témának az ország tudatos eladósításának témáját, az alacsony bérek okait feszegettem.

Majd gyorsan törölték a topikot, pedig már szép számmal voltak hozzászólók is, akiket érdekel a téma.
    Van e népakarat ma Magyarországon?

Én, tudtam, hogy az sg-n vannak olyanok akik ellene vannak a magyar nép érdekében történő felszólalásoknak.
    De miért formál jogokat az SG admin és moderátor közössége,hogy ezek az emberek elvegyék a szót azoktól az emberektől akik szeretnének jobbítani a magyar közösségen. Kicsi az országunk, de rohadt nagy szarban vagyunk. Mért jó az ha becsukjuk a szemünket és tudni sem akarunk a bajokról???

Direkt úgy írtam a hozzászólásokat, hogy ne lehessen belemagyarázni,hogy valamilyen politikai párt nézeteit terjesztem.
    Mert ez nem igaz. Arról indítottam topikot ami most már nagyon aktuális, az az óriási szar amiből száz év múlva sem fogunk tudni kimászni ha most nem lépünk valami értelmeset.
    De ahhoz előbb meg is kell közösen fogalmaznunk,hogy mi van, és mit kell tennünk. Ennek a lehetőségét, miért veszik el tőlünk?

Nagyon szépen kérem, állítsátok vissza a lezárt topikot. Sokan vagyunk akik használnánk, akiknek meg szúrja a szemét, nem kötelező beírkálnia.

Köszönöm. Van e népakarat ma Magyarországon?