Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
_:ASD_SAD::_A-DASDA:S
Na akkor lássuk:
- ő beszél agresszivitásról, meg bántó jellegű hozzászólásokkal vádol, amikor 20 betűvel odébb meg engem IQ huszároz, na mind1
- "egy ideje agresszívan, támadóan szól hozzá a topikhoz" - meg lehet nézni, az előtt kb 5 hsz-el írtam, hogy 200 posttal ezelőtt néztem be a topikba utoljára, akkor is csak a "őket" láttam szinte a szokásos topicomlasztós magatartásukkal.
- "fórumozó társamra szállt rá" - rászálltam? ez elég zaklatás szagú, pedig nem az. Csak megmondtam a frankót.
- "állandóan őt kell olvasnom". lásd 2. pont.
- "Nekem az is jó lenne már ha soha többé nem látnánk a hozzászólásait." milyen kedves, még alkudozik a drága :)
- "Gondoltam mielőtt átmenne a topik flamebe, szólok nektek, tegyetek ti igazságot." Azóta van flame csak, mióta ők "megtalálták" azt a topikot. El lehet olvasni, hogy azelőtt milyen hasznos és építőjellegű hsz-ek voltak. Ők b.szták szét a topikot a sok sírással, hogy így kib.sznak velük a gazdagok, meg úgy kibasznak velük. Szánalmas.
Remélem nem kerül törlésre a hsz, mert csak azt szerettem volna, hogy mindkét szempontból világos legyen a helyzet.
A büntetésemet elfogadom és jogosnak találom, azzal nincs semmi baj.