24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
extramagascsaj #16741 METESTO: extra a dögkutbol táplálkozo hermafrodita anyád gecimtől elüszködött lábszárcsontjával verdesm ki a fogaidat
22:41 METESTO: egyenként miután felnyomtam az ánuszodba a faszom végbélkup helyett
banánt neki pls.
éhes a majom... -
nemtudom hova írhatnám privátba meg nem akarom a moderetárokat zaklatni, de most vettem észre hogy chatről ki vagyok tiltva :( át van húzva a nevem. Nem lehetne valahogy hogy újra tudjak írni chat-be? -
Igaz,Istenostora kezdte,mi meg áttmentünk..de aztán abba hagytam a vitát.mert annak semmi értellme... -
1 ő nem pttm ezik!!!2 Zároltatni kellene 1 napra az ETS topikot,mert átjöttek pttm be balhézni. -
Itt ISTENOSTORA03 moderáljátok. léccives,ide jöt-.- a pttm -es nemis jácik a gameval és neki ál oltani. -
Kb. -
n3whous3 #16735 gondolom kezdő hsz se lesz, a fejlécből sejthető, hogy mástól kér reagálást
de a topik is egyből zárható -
reklámozik! -
Klikk ide Szeretem ezt a játékot,demár anyi topcikvan rólla,ráadásul nem a saját fórumokba.. -
Köszönöm ^^ -
Sedó szerintem nem kaptad meg a PÜ-t!
Na akkor hogy is van ez?
Én kaptam 1 sor XD-ért 3 büntető pontot
pinnacle meg direkt hergeli a népet és uszítja maga ellen ÁLTALÁNOS FÓRUMBA és nem kap semmit (azt még érteném ha gumiszobába lenne ez) -
Kész. -
Okés, megvan, itt lenne ^^ -
Itt majd lehet rendet kellene rakni mert finom flame elindult amióta megy a topic és azóta csak fokozódik. -
_:ASD_SAD::_A-DASDA:S
Na akkor lássuk:
- ő beszél agresszivitásról, meg bántó jellegű hozzászólásokkal vádol, amikor 20 betűvel odébb meg engem IQ huszároz, na mind1
- "egy ideje agresszívan, támadóan szól hozzá a topikhoz" - meg lehet nézni, az előtt kb 5 hsz-el írtam, hogy 200 posttal ezelőtt néztem be a topikba utoljára, akkor is csak a "őket" láttam szinte a szokásos topicomlasztós magatartásukkal.
- "fórumozó társamra szállt rá" - rászálltam? ez elég zaklatás szagú, pedig nem az. Csak megmondtam a frankót.
- "állandóan őt kell olvasnom". lásd 2. pont.
- "Nekem az is jó lenne már ha soha többé nem látnánk a hozzászólásait." milyen kedves, még alkudozik a drága :)
- "Gondoltam mielőtt átmenne a topik flamebe, szólok nektek, tegyetek ti igazságot." Azóta van flame csak, mióta ők "megtalálták" azt a topikot. El lehet olvasni, hogy azelőtt milyen hasznos és építőjellegű hsz-ek voltak. Ők b.szták szét a topikot a sok sírással, hogy így kib.sznak velük a gazdagok, meg úgy kibasznak velük. Szánalmas.
Remélem nem kerül törlésre a hsz, mert csak azt szerettem volna, hogy mindkét szempontból világos legyen a helyzet.
A büntetésemet elfogadom és jogosnak találom, azzal nincs semmi baj. -
Tisztelt Moderátor közösség !
A gazdasági világválság topikban.
Egy Hegi90 nevezetű egyén, már egy ideje agresszívan, támadóan szól hozzá a topikhoz. Sokunkat bántó jelleggel lehülyéz, baromarcúz, stb stb. Biztos ismeritek az ilyen fotelkommandós beképzelt iq huszárokat.
Most az egyik forumozó társamra szált rá, de már a fa* ki van,hogy állandóan őt kell olvasnom.
Idézet a mostani tevékeny, kreatív és értékes hsz.eiből.
"takarodj má el innen." - #1971
"semmi közöd a gazdasághoz. nemtom mi a faszt vered itt a nyálad, de fogd már fel hogy kibaszott hülye vagy, és kurvára nem érdekelsz itt senkit" - #1972
Az igazság, észosztás nem az én reszortom.
Gondoltam mielőtt átmenne a topik flamebe, szólok nektek, tegyetek ti igazságot.
Nekem az is jó lenne már ha soha többé nem látnánk a hozzászólásait. -
itt a Warlord nevű egyén pár nem épp ide illő képet szúrt be. #77,#88 -
szerintem surgossen torolni kene hat ha a mama 2nyit topikot akkor nagy baj van mert az egesz sg-linkelgetni fog hulye kepeket,videokat meg miegymast... -
n3whous3 #16723 hupsz, kiírta az sg, hogy nem szabad direkt linkelni, de beküldte vmiért, sry. -
n3whous3 #16722 ez is volt :D
-
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1233078046]#13[/URL] voltamozás -
Sziasztok!
Egy moderátort szeretnék megkérni, hogy a UPC - CHELLO topicban a banner alatti első hivatkozásban javítsa a szöveget "AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK ÉS ÁRAK"-ra. Előre is köszönöm!
-
topic:ETS topic
Jó lenne ha megnyitnátok a fórumot, tudom hogy tele vagyunk lámákkal, de azért roccot is megkéne moderálni nem törődik a topiccal semmit se!
De nem adja át senkinek nem tom miért... pedig lennének akik elvállalnák szerintem! (én is elvállalnám ha más nincs, én sűrűn látogatom a topicot). Beszéljetek roccoval hogy adja át vagy figyeljen oda egy kicsit! Előre is köszönöm!
-
#150597 -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1232805817]#25, de inkább a #26[/URL] -
WLight #16716 Szeretnék megkérni egy moderátort hogy
őt pihentesse kicsit. Köszönöm -
a bannert 700x200-as méretre légyszi -
Üdv! Megkérhetem valamelyik moderátor urat, hogy ebben a topikban ez lehessen a banner? Előre is köszönöm ^^ -
A Humoros képek és videók topikban a most berakott linkemet törlje valaki pls mert már a vótmá karegóriába esik ráadásúl nem is olyan rég. Köszi! -
Topik
"Már nem azért, de a hozzászólásommal ki a fasznak szúrtam MEGINT a szemét??????????????"
Van már neki négy felkiálltójele, de nem tanul...pihenőt neki.
-
Ja és még:
HTML gyakorlás, #1963 -
De még mennyire:
SZONIK 2 TOPIKJA - legalább a Gumiba vagy a Sajátba tette volna...
Jaccunk mi is szoláncot, #111244
Geotermikus energia, #181
Időutazás, #766 -
Itt meg az értelmes topikja van -
Itt valakinek azt hiszem elgurult a gyógyszere #2 -
Neked elmentek otthonról? -
Ez nem így működik. -
Minden moderátor figyelmébe ajánlanám a következő linket, amin egy csodálatos játék található
http://www.startlapjatekok.hu/ugyessegi/1/
"Rajzolással segítsd a golyót" Ha nincs ott, akkor ha ezt beirod google-ba, simán kiadja.. -
hi törölhetnétek ezt a két topikot, úgysem néz be senki!!
Egy
Kettő
Köszönöm! -
+van -
Köszi a segítséget!