1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Lord Nomak
    Ezzel mi a probléma ? Már nem azért de egy szó végett valakit fenéken rúgni nem éppen korrekt húzás, főleg, hogy közel sem olyan durva.
    A másik amit alapból nem értek, hogy vannak olyan kommentek amiben egy darab olyan szó nincs ami káromkodásnak mondható viszont 5 mondatban burkoltan elküld valakit az annyába az meg nem kerül listára és pontot se nagyon kap ahogy láttam. Néha mérlegelni kell azért.. Meg lássuk be, tényleg érthetetlen amit írtál :D Hajnali 2kor szerintem én is így reagálnék ilyenre meg sokan mások is. :)
    Senkit sem akarok védeni mert nem ismerek senkit, meg offolni sem szeretnék ebben a topicban mert a végén kapok az arcomra, de egy ilyen végett panaszkodni meg pontokat követelni nem szép na ennyi :P