Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Fruity Loops #319-es hozzászólása - bármennyire is kedves - de warez.

Kandurex
<#heureka>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

macleod2005
Innen szeretném töröltetni a #416 #417 és #423 as hozzászólásomat, köszi(egy barátság megõrzése érdekében)

Pheel
Majd ha nem zenéltek, bemegyek rendet tenni. Addig nem vagyok hajlandó.
Pepsi Twist
khm... #2900 (valamicskét szeretne kapni)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Kandurex
már töröltem :/ de itt a képnek a linkje:

http://kuruc.info/galeriaN//hir/080408rigojanos.PNG

Balo
:S Akkor hagyjátok, majd átgörgetnek rajta.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Kandurex
azonos számmal, tehát mindenképp újra kell postolnod, mert törlõdni fog mindkettõ

Balo
Légyszi töröljétek, véletlen duplapost:
itt

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Szeretném, ha van rá mód, ha a Queen topikból ezt a hozzászólásomat törölnétek.
Köszönöm.

Jagumo
köszönöm szépen!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Kandurex
oks

Jagumo
Ebbõõl a topikból az #1 hozzászólást pls 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
sziasztok.

a Cream Brullee topikból az 1. hozzászólást kitörölnétek

a képek miatt szeretném mert nemjó helyrõl linkeltem be.

linkeltem volna csak nem engedi a topik. 😞

Pepsi Twist
köfi

Pheel
.
Pepsi Twist
khm... szeretne menni a banamákra (nem én 😄 tévedés ne essék)

PíszLávJuniti
Kussmá, és húzz el a fórumról máshova szórakozni.
A szellemi és kultúrális szinted egy ovodáséval vetekszik, nem kell megjátszani magadat.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez rágalmazás. És a flémet legyünkszivesek abbahagyni, mert tovább nem fogok válaszolni itt mert nekem nem ér az a topik ennyit sõt egyik se, hogy még a végén valamiért kivágnak innen. Köszi.
Pheel
Attól, hogy nem vállalod fel, még mindenki tudja, hogy te csinálod...
nandorb
de bracsek nem fogtad meg fel hogy az egesz bugall van tele abban a topikban 1szemely legallabb 1000x bir szavazatot tenni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

akkor még csak vagy 50 szavazatról volt szó, de most van vagy 500, ennek már jobb kifogást kellene találjon aki felvállalja, de az nem én leszek.
toysoldier
jólvan, szerintem abbahagyhatod...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kandurex
mondjuk a "szóltam a barátaimnak és õk szavaztak" nem túl hihetõ :/

De ha nem írok a topikjukba 1 et azaz egyet szavaztam, ezzel nem tettem olyat, amiért joga volna bárkinek is lenyomorékozni.
Pheel
Azért ésszel már fiam! Keresztbe teszel nekik, elrontod a játékukat, aztán jössz árulkodni, hogy nem szeretnek. Elhiszem, hogy fiatal vagy még, de azért eszed lehetne már!
Már nincs, úgy néz ki van házigazda, bárki volt is köszönöm.
SHADOWEYES7
nincs 234

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Laky
Óvodás szint alatt mit értesz? Tulajdonképpen miért lett bezárva? Azért mert egy ember szól a haverjainak, hogy gyertek szavazni, vagy a topik tartalma volt túl "kemény"? Mert speciel egyik sem olyan súlyos dolog, amit ilyen szinten kéne büntetni. Néhány felhasználó kitárgyalja a kérdéseket, és ennyiben ki is merült az egész. Kezd összerázódni a topikot olvasó társaság, erre a semmiért kiiktatod.
Meddig lesz még zárva? Amíg szépen lassan elszállingózik mindenki? Komolyan mondom nem értelek.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

SHADOWEYES7
akkor 1 kis nyugi kell a topikba, majd kinyitom ha lenyugodtatok...........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ebben a topikban #14654 -s számú hozzászólást szeretném töröltetni, indokom rágalmazás és flame keltés, köszönöm.
VRSDM
nem kell a duma.

u dont have to listen anybody else but me

Nekem aztán fix az ip-m mind az atom vagy 3 hónapja nem változott, és én csak 1 et szavaztam csak szóltam az ismerõseimnek és õk is szavaztak, baj?
VRSDM
a nagy szavazás témában. egész jól kezd kialakulni a rendszer, egyere több ember örül neki. stb. stb.

erre " bracsek " nevû felhasználó, kihasználva a dinamikus ip-jét, tönkrevágja a topik lényegét!

Máté94
Sziasztok!Láttam pár embernél,hogy ki lehet rakni userbart.Azt szeretném tudni hogyan lehet kirakni õket^^
Brolly
a címébõl ítélve törölhetõ topic , meg már egy fél órája meg van nyitva és még most sincs kezdõ hsz :/

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Kandurex
egyedi style kell a témarekordba

TommyC
hi, ne haragudjatok az offért, de azt kérdezném, h azt hogy lehet megcsinálni, hogy a topikodba a válasz ablakba egy kis kép legyen?...

köszönöm.

dixitque deus fiat lux

SMACKDOWN18
miert hat akkor honnet tudjatok mit reklamozik vagy hol???

SHADOWEYES7
Azért ne tedd be a linket,te nagyon okos.

SMACKDOWN18
ja hozza teszem reklam

Kandurex
oks

Brand
Sziasztok!

ezt a bannert légyszi tegyétek a helyérea chello topikban.házigazdának úgylátszik nem megy.

thx

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

VRSDM
a téma adott...
édesapámat ha lehet ne szidják. köszönöm a retorziókat elõre is. #29

Pheel
.
Dragooon
ebben a topikban a gyökér angol nyelvû mocskolódást ki lehetne törölni. még csak értelmük sincs és tele vannak hibával :-o

köszie<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Pheel
Ezt egyszerûen el sem hiszem, hogy valaki ennyire életképtelen. <#wilting>
Dzsini
Ezért. Ha nincs kedved elolvasni, akkor leírom röviden: mert álhír (hoax).
Megint más kérdés, hogy miért a moderátor figyelmébe topicba írtad be?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.