24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
cargame #16701 Az Altalanos eszmecsere topikban----az uj tpoik cime legyen Farsang es ne Farsan. Koszi a javitast. -
Teljesen jó topic pedig. ^^ Nem értem, mire gondolt mikor megnyitotta. -
delplíz -
Kész.
Egyedül a mobil fórumon nincs jogom úgyhogy valaki légyszi..
ezt a bannertebbe a topikba -
A galériám törlödése miatt kérlek, hogy ezeket a bannereket ezekbe a topikokba légyszi rakjátok be újra:
Ezt a bannertebbe a topikba
ezt a bannertebbe a topikba
ENNYI LENNE! KÉRLEK RAJÁTOK ÚJRA VISSZA EZEKET!
KÖSZÖNÖM!
-
áá nem. Ahol dolgozok, itt nemigen foglalkoznak ilyennel.
Hát asszem marad hogy elkezdem előlről. -
és ki az a hülye aki azzal foglalkozik hogy kivegye a kedvenceket és törölje a képeket? kinek van erre ennyi szabad ideje? -
az nem lehet, hogy valaki szívatásból feltörte a felhasználódat? -
Most veszem észre hogy az egész galériám lenullázódott. Voltak képek, bannerek, minden. -
Lenne egy kérdésem: most pár perce bejelentkeztem, és a kedvenceimnél az van kiirva, hogy nincsenek kedvenceid. Eléggé sok minden be volt téve és most eltűnt, pedig hozzá sem nyúltam. Ebben tudtok segíteni? -
Hello!
Ezt a bannert szeretném kérni ide.
Köszönöm! -
gyors volt
köszönöm... -
Ok. -
üdv ezt a topikot átraknátok a saját topikok közé,hogy ne legyen probléma belőle,hogy mindenki látja...
thx -
RAMyMamy #16687 #77553 -
mégse kell -
ezt a hszt töröljétek PLS -
RAMyMamy #16684 #77506 -
1. Saját fórum
2. Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
-
Katt ez ellen tudtok valamit csinálni?:| nem ért eléggé kellemesen-,-" sz.rágó Sazuku.. -
zira #16681 hello,
Ezt kérném bannernak Ide
köszönöm :) -
most nézem a topikot, és vicces hogy a hátam mögött sírsz :D
hogy mi értelme hogy bemásolgatom? azért mert az ÜBERLÁMA (jelen esetben te) chates lámulásokat oda be kell szépen másolni ;) -
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
-
Egy jól működő közösségbe próbálnak belerondítani! 
Erre semmi szükség!!!
-
Szijasztok! 2 topickunkba nem müködik a válasz erre gombxD miért?:DxD
meg nyomjuk elküldjük a hszt,és nem irja le alulra h kinek válaszoltálxD -
Csáó! saját fórumokhoz,honnan le szedni schripteket? pl hó esés,meg az ilyen schripteket? elöre is köszi szijasztok -
kinek hogy pl. o nagyon odavan szegenyke SzTAR akar lenni azzal hogy mas szoveget bemasolja a chatrol az uberlama beszolasok topikba.Mi ertelme van annak? -
Ezzel mi a probléma ? Már nem azért de egy szó végett valakit fenéken rúgni nem éppen korrekt húzás, főleg, hogy közel sem olyan durva.
A másik amit alapból nem értek, hogy vannak olyan kommentek amiben egy darab olyan szó nincs ami káromkodásnak mondható viszont 5 mondatban burkoltan elküld valakit az annyába az meg nem kerül listára és pontot se nagyon kap ahogy láttam. Néha mérlegelni kell azért.. Meg lássuk be, tényleg érthetetlen amit írtál :D Hajnali 2kor szerintem én is így reagálnék ilyenre meg sokan mások is. :)
Senkit sem akarok védeni mert nem ismerek senkit, meg offolni sem szeretnék ebben a topicban mert a végén kapok az arcomra, de egy ilyen végett panaszkodni meg pontokat követelni nem szép na ennyi :P -
ez csak kicsúszhatott belőle..jóember az csak jól leplezi =D -
02:01 nandorb: 1? en ugytudom nem kisertem minimum 3
02:01 REPS0L: ezt most magyarul, htx
02:01 nandorb: minimum-legkissebb
02:01 nandorb: ennyire nemtudsz angolul ez low
02:03 nandorb: na mek zenet nyuzni
02:03 REPS0L: mi a faszom az a nem kisertem?
02:16 DJ RX7: alugyál már
02:17 REPS0L: nem, pánikba vagyok.
02:17 REPS0L: najó, csöcsmye.
Azért káromkodni nemszoktam ien szinten meghozzá nem chaten.... -
és ezek után még csodálkozik ,h nem mindig kedves a közösség az sg-n... -
Szerintem önmagáért beszél a srác.. -
Szertném megkérdezni hogym miért let bezárva a Landwirtschafts simulator 2008 topic? Nme értem -
Itt hülyéskedtünk egymással, de megérkezett Rocco és beszólt nekem olyat ami nekem nem naon tetszet.
(#1495 hsz.) -
Ebben a topikban kérem, szépen nem birnak magukkal. -
Keresőbe keressél rá -
need for speed? abból van 3-4 tucat különböző -
ABandee #16664 Csak egy kérdés NFS prostreet topicotok van eÉ? -
gyors voltál
-
Sajnos oda nincs jogom, de kitiltani, kitiltottam, akinek van oda az törölje, köszi!