Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://kuruc.info/galeriaN//hir/080408rigojanos.PNG
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Köszönöm.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
a Cream Brullee topikból az 1. hozzászólást kitörölnétek
a képek miatt szeretném mert nemjó helyrõl linkeltem be.
linkeltem volna csak nem engedi a topik. 😞
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A szellemi és kultúrális szinted egy ovodáséval vetekszik, nem kell megjátszani magadat.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Meddig lesz még zárva? Amíg szépen lassan elszállingózik mindenki? Komolyan mondom nem értelek.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
erre " bracsek " nevû felhasználó, kihasználva a dinamikus ip-jét, tönkrevágja a topik lényegét!
u dont have to listen anybody else but me
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
köszönöm.
dixitque deus fiat lux
ezt a bannert légyszi tegyétek a helyérea chello topikban.házigazdának úgylátszik nem megy.
thx
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
édesapámat ha lehet ne szidják. köszönöm a retorziókat elõre is. #29
u dont have to listen anybody else but me
köszie<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Megint más kérdés, hogy miért a moderátor figyelmébe topicba írtad be?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.