1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Lord Nomak
    Kellene egy kis segitseg nekem. Tehat, kerestem olyan topicot ahol tudnanak valami tanacsot adni nekem de nem talaltam. Uj temat meg nem akarok nyitni mivel esely hogy olyan talal be oda akire szuksegem van nem sok.
    Szoval van egy CyberCafe Pro nevu program a netcafeban ahol dolgozom, jogtiszta.. tulajvaltas utan nem hagyta itt a regi tulaj a szeria szamot ami hozza tartozik, szamlank sincs szoval ujra bekerni sem tudjuk. A gepeket ujra kellene pakolni zaros hataridon belul de mivel crackelt valtozatot nem akarunk feltenni igy kellene egy olyan program ha letezik egyaltalan ami visszafejti valahogy regkeybol a cd kulcsot vagy valahogy ki lehetne vadaszni a programbol.
    Egy szonak is szaz a vege esetleg ha valaki tud olyan topicot ahol tudnanak segiteni nekem es meg is osztana a topic nevet vagy linket azt megkoszonnem mert tenyleg nem akarok 10 komment vegett nyitni egy topicot. Koszontem.