24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • ShaiHulud
    reklam vagyon itt:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1002414298

• rambo12
    aha értem bocs a kérdésért de ilyenről még nem hallottam
  • Dragooon #15814
    ha mindegy volna, akkor csak 1 darab ilyen topik lenne.
    nyilván azért van több, met vannak olyan moderátorok pl itt az általánosban, akiknek nincs moderálási joguk játékosban, ergo ha oda írod a panaszodat, több esélyed van arra, hogy intézkedni fognak.
  • rambo12
    mind 1 nem??
    Én szoktam de ugyan az
  • nandorb
    az ien panaszt ami a jatekhoz tartozik ide megy:tessek
  • rambo12
    bant kérnék forum
    max1985
    #16560 hsz és a töbi amit írt fölösleges duma szennyezi a topicot
  • Lord Nomak
    Kellene egy kis segitseg nekem. Tehat, kerestem olyan topicot ahol tudnanak valami tanacsot adni nekem de nem talaltam. Uj temat meg nem akarok nyitni mivel esely hogy olyan talal be oda akire szuksegem van nem sok.
    Szoval van egy CyberCafe Pro nevu program a netcafeban ahol dolgozom, jogtiszta.. tulajvaltas utan nem hagyta itt a regi tulaj a szeria szamot ami hozza tartozik, szamlank sincs szoval ujra bekerni sem tudjuk. A gepeket ujra kellene pakolni zaros hataridon belul de mivel crackelt valtozatot nem akarunk feltenni igy kellene egy olyan program ha letezik egyaltalan ami visszafejti valahogy regkeybol a cd kulcsot vagy valahogy ki lehetne vadaszni a programbol.
    Egy szonak is szaz a vege esetleg ha valaki tud olyan topicot ahol tudnanak segiteni nekem es meg is osztana a topic nevet vagy linket azt megkoszonnem mert tenyleg nem akarok 10 komment vegett nyitni egy topicot. Koszontem.
  • szvini
    még mindig le vagyok tiltva a csetbnen és nem tudom miért...
  • szvini
    Nem tudok írni a cset-be már kitudja mióta, de csak nem rég tűnt fel.
    Meg lehet tudni hogy ennek mi az oka?
  • utgyuru
    ide bannernak ezt plz, köszi
  • SHADOWEYES7
  • whiskeyman
    2 évig inkább, esküszöm nem sértődünk meg
  • rambo12
    Inkább hanyagolom a témét 2 napig XD
  • rambo12
    Jóvan na erről lemaradtam LOL
  • tugyiti
    Jajj de csúnyán beszélsz,édesanyád kudarcot vallott
  • rambo12
    Megkérdezhetném hova a faszban van ez leírva??
  • Máté94
    A világ legjobb pc játéja.Rossz cím.Rosz kategória.ÉSs van már ilyen.BAN!
  • akyyy
    ebbe a topikba a bannert kellene módositani, kivenni belőle a sületlenségeket, mert az ártatlan felhasználó még elhiszi az okj szakot, vagy felhivja az ottani telefonszámot ami kitudja hova irányitja át.
  • desigo
    hogy néz ki topik #32953 stílus...
  • FZoleee
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207147355]#13719[/URL] burkolt reklám... :D
  • Pheel
    Hülyének lenni alkotmányos alapjogod. Csak akkor ne várd, hogy másképpen kezelnek.
  • tommyg
    szokásos ok nélküli gz8 chatbant le tudnátok venni?
    thx
  • SHADOWEYES7
    :D!
  • SHADOWEYES7
    Szerinted ez miért miért van még mellékelve?

# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    # legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    # a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
  • Sir Quno Jedi
    Netán akkor írjál oda egy üres mail-t és majd tájékoztass minket is az eredményről! [szeretünk röhögni]
  • nandorb
    de talan infot adhattal magadrol okot,stb.-t leirsz es talan megkapod meghogy meik topikra kered
  • rambo12
    ott kezdődik csak ez van kiírva

Ha házigazda akarsz
    lenn, írj a
    [email protected] -ra

Na most ebben semmit nem említ mit kell írni az e-mail-be
    ugyhogy lol ebből az infóból akár üres e-mailt is lehet írni nem csak az van ott írj a [email protected] -ra
  • Drephis
    logóműhelyben csinájatok valamit a sráccal.
    #75042-#75044, ráadásul 100x kéri az új logóját, mikor nem rég kapott újra
    figyelmeztettük, de nem hagyja abba.. szóval egy moderátor szóljon rá mostmár, legyen szíves.
  • nandorb
    semmi topik semmi mast nem irt?hat az naon jo kibaszas az olyan hogy akarok dolgozni de az urlapot uresen adom at:D
  • Pheel
    Ennyi írtál:
    "Sziasztok házigazda szeretnék lenni!"

Szerinted?

BTW jókat derültünk rajtad. Ment is a vicces levelezés utána.
  • nandorb
    mert a szerkeszto szt. nem log egesz nap az sg mint ahogy egyesek teszik es a mailt sem erkezi mindig elolvasni,kb. varj 1hetet es ha nincs valtozas akkor irj megegyet es ha tenyleg semmi akkor nem akar berakni hazigazdanak
  • rambo12
    nem ide tartozik de hiába írok e-mailt

Házigazda akarok lenni
  • RoR zsozso
    Itt a #46440hsz.
  • Barnabyka
    nah ez szerintem kicsit sem reklám..áhh:
    © wowrepassy
    ma 15:22 | privát | válasz erre | #5
    a legérdekesebb és legügyesebb rajzok:
    http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291

Linkben: itt
  • SHADOWEYES7
    Ezt szerintem zárni kéne! ( akinek van joga a sajátba)
  • daxan
    Sziasztok! Ezt a hozzászólást kérném törölni! Köszönöm!
  • nandorb
    Bann az illetonek
  • nandorb
    09:51 kisviku: ӨӘעמڄ٢ا۞۩۞ẢڼℓΩ‰‮▓▒░◦
    09:52 kisviku: :o
  • ChuckyHUN
    Köszönöm szépen!
  • Pheel
    Akkor megkérsz valakit, aki átrakja. Mint ahogy már régen meg is tettem.