1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • mama2
    Hello. Ide írom, mert ha E-mailt írok arra biztos nem válaszoltok. Na szóval:
    SHADOWEYES7 tegnap nekem adott egy büntető pontot mivel megjegyeztem a LEGszarabb vicc topikba, hogy kettő vic "Vótmá". És mivel nekem már volt kettő büntető pontom(Amit szvsz nem megérdemelten kaptam.) ezért összegyűlt három elakadás jelző ami miatt nem írhatok a saját fórumokba(ahol a topikom van), és nem írhatok a gumiszobába.
    Volt egy másik regisztrációm a Mama2-sön kívül, amit bannoltak mert valamelyik moderátor közületek nézte a topikom. Ezt még meg is értem. Na de:
    Elkértem az unokatestvéremtől a jelszavát és felhasználónevét. Valamelyik modi rájött hogy én vagyok az, és Joci regjének is adott 4 büntető pontot.
    Jocika mielőtt leraktam a telefont, a lelkemre kötötte hogy vigyázzak a regjére, ne írjak olyanokat ami következtében ő büntető pontot kaphatna.
    Megkérnék egy moderátort ha lehetséges, Joci regjéből törölje kérem azt a 4 büntetőpontot, mert ha megtudja többet életében nem szól hozzám és ő az egyetlen barátom akivel jól eltudok lenni. És nem, ezt most nem azért írtam hogy megsajnáljatok, ez így van... Ő nagyon haragtartó fajta és ha ezt megtudja akkor... jaj nekem!
    Kérem töröljétek azt a négy büntető pontot légyszíves, köszönöm.

UI:Mielőtt elkezdenétek kombinálni, Mama2 voltam és nem Jocika az én regemmel!