Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
szerintem igen.
honnan tudnám mások mit és hogy gondolnak? nem olvastam a topicodat, őszintén szólva nem érdekel, már jópár éve kinőttem abból, hogy a neten fórumokon vitatkozzam másokkal, vagy anyázásba keveredjek. viszont ezalatt megtanultam azt is, hogy ha valahol nem látnak szívesen, akkor oda nem megyek, nem próbálok téríteni, stb... főleg egy ilyen fórumon, ahol (így nyáron még inkább) a látható többség kötözködős, problémás.
ha nem bírod a kritikát, a kötözködést, azt, hogy beszólnak neked, akkor nem jó helyen jársz. itt ez a módi, és a moderátoroknak nem az a dolga, hogy az érzékeny lelkedet (vagy bárkiét) ápolja.
a saját fórumokban házigazdája leszel a topicodnak, ott már törölhetsz hozzászólásokat, kedved szerint folyhat a beszélgetés. a két napot odáig használd fel arra, hogy önvizsgálatot folytatsz.