1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Sir Quno Jedi
    Itt nem csak erról van szó. Ha csak kérdez valaki udvariasan és nem nagy mellénnyel "véleménnyilvánít", na azt még ÉN sem szoktam feltétlenül pondrókezdeménynek tekinteni (néha még segítek is nekik, bármíly hihetetlen). Azonban ha rögtön beugázik, vagy negatív véleménnyel van arról, amiről fingja sincs, esetleg anyázik, kéretlenül jogvéd, okoskodik, világmegvált, korhol, szemétkedik, felsőbbrendűségi rohama van, fenyegetőzik, követelőzik, feljelentési viszketegsége van, szándékosan szabályt szeg, óvódást játszik, beleköt az élő fába, megossza velünk évezredes tapasztalatait, hogy hogyan és mit kéne tennie egy modinak stb.-stb. ... na AKKOR beindul a természetes reflex és megy a levesbe instant! OSU!

Szvsz. mindennek van határa. Mi (ÉN semmiképp) nem tévesztjük össze a toleranciát a hülységgel. Óriási szakadék tátong a kettő között, de sajna könnyű átkerülni a túlparta.