1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • mama2
    Heloka. Kérlek titeket, hogy a gumiszoba mama2 és Gyuri12 topikját zárjátok be. Állandóan mindenki azzal jön, hogy én Gyuri12 alregje vagyok, meg szextársa, meg testvére stb. És ez persze nem igaz. Elegem van már, hogy ezzel van tele minden topik, amibe én vagy Gyuri beírunk. Ja és TommyG-re is rákéne nézni, mert ő, ha képet linkelnek rólam(amit nem szeretek, bár jó tudom én raktam fel a Myvipre a képeket, ezzel hozzájárultam ahhoz, hogy mindenki megnézhessen), de TomyG állandóan azzal jön hogy Ótvaros pofájú, fúderonda stb. De nem csak ő, hanem Zolcz, és énvagyokazapád is. Kérlek mind hároman kapjanak 3 buntipontot legalább(tudom TommyG-nek most járt le nem rég, de ha nem tanult belőle, hát nem tanult.) Tudom én nem vagyok senki, én ne kérjek másnak büntipontot, majd azt a NAGYOK a Modok elintézik, de ez már türhetetlen és nekem már Gyuri is írta privben, hogy ő sem szereti ezt. Úgyhogy légyszives, ha nem is adtok nekik bünti pontot, akkor beszélgessetek el velük légyszives, köszönöm Gyuri12 nevében is:).