1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Running
    GZ8 moderátor úrtól szeretném megkérdezni meddig szeretné alkalmazni fasiszta módszereit a BF2 community ellen. Az egy dolog h a nagyszájúakat a fórum szabályzata alapján lebünteted, de hogy most már mindenki kibannolsz mert nem tetszik a szemük színe, ez azért túlmegy minden határon.
    Nem tartod be az sg fórum szabályait, pedig pont neked kéne a legjobban.

A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában és elvolt mindenki mint a befőtt, ami nagyon kemény volt az én úgyis töröltem. Néha volt kifelé egy kis túlkapás, de ennyi.
    De te, jöttél és megmutattad, h erősebb vagy. Gondolod ezek 10 éves gyerekek akikkel szórakozhatsz? A nagy részük évek óta fórumozik itt, és nem fogják tűrni hogy az ilyen "kiskirályok" baszogassák őket.
    Legyél egészen nyugodt, nem ők fognak veszteni hanem te, mert most, hogy a kis szemetesdombjukat is bezártad, rá fognak szabadulni minden más topicra és szétflémelik, akár 86 féle újreggel, új ip-vel stb. Az ellenállók tábora pedig egyre csak hízni fog, és nem 5-6 emberről lesz szó, hanem akár 20-30-40-ről is.

Tőled nem kérek szépen semmit, lejárattad magadat, mindenkinek az lenne a legjobb, ha lemondanál, mert ilyen torz személyiséggel nem lehet ezt a melót tovább csinálni.

Szóval azt szeretném kérni a többi moderátortól, hogy legyenek olyan kedvesek megnyitni ismét a bf2 topicot, a gz8 által JOGTALANUL kibannolt emberek büntetőpontját törölni. Ha ez megtörténik, akkor minden szépen és jól fog alakulni.

Ha ez nem történik meg hamarosan, akkor kénytelen leszek én is felháborodni és rábeszélek még egy csomó embert, hogy elégedetlen legyen, aki talán eddig nem is volt az. Ja és én ráérek az atyaúristennek is levelet írkálni ha szükség lesz erre.

Köszönöm a figyelmet, és remélem h ismét békesség lesz.