1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • K.András
    Ember, elöször is.
    1. engem lebuzizhatnak
    2. Állandóan hergelhetnek
    Aztán ha én visszaszolok akkor jössz te, hogy csitt te már figyelmeztettél engem. Ne haragudjál már, vegyél már vissza és végezd a dolgodat tisztességel! Magyarul, olvasd vissza miket irkálnak rolam és sorban adhatod a büntetö pontokat ezeknek az embereknek, ha nem akkor irok a moderátor. hu-ra irog ST-nek is meg mindenkinek, ugyanis ez vicc!
    Nehogy már engem porig alázhatnak anélkül hogy válaszolnék, ha válaszolok akkor meg engem büntetnek meg. Ez minden kivéve fair. Ez minden kivéve moderálás, ez a moderátori jogokkal való visszaélés.
    Le merem fogadni, hogy ismered valamelyiket személyesen ezért elfogult vagy, multkor is ezek miatt kaptam egy hetet, miközben akkor is engem sértegettek vérig. Fejezzétek már be ezt a kiskirálykodást mert ennek nem lesz jó vége!