24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Drephis
    ez már be van zárva o.O
  • RAZOR27
    Betudnátok tenni EZT a bannert EBBE a topikba?
    Köszönöm
  • Sir Quno Jedi
    És tanultál belőle?
  • bracsek #13842
    Nekem is voltak, de nekem már nincs több esélyem hallgatni kell.
  • drumbass
    Érdekes,hogy csak neked van mindíg ilyen problémád.
  • K.András
    Senki nem mondta másra, hogy hülye. Tudod mi a helyzet? Az, hogy nem akarnak hagyni még forumozni sem! Miért buzizhatnának már engem le anélkül, hogy ez másnak büntetöpontot jelentene? Miért ne lennének nekem jogaim? Kettös mérce!
  • Borg
    Szokás szerint mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
  • bracsek #13838
    A Mi kellene az SG-nek? topikban 1001 szer fel volt vetve, sok miden mással együtt de mostanában már ezen ötleteket nem is kommentálják, vagy időhiány vagy sorsunkra vagyunk hagyva, reméljük az első, mert van egy két ötlet, amit ha nem is megvalósítani, de a szabályokat leszögezni érdemes volna, mint például videóberakás, stb.
  • Drephis
    Szolgáltatásfejlesztés
    Kővári Ádám <--- St
  • Yoda001
    ki az az ST? és egyébként nemlehet megoldani valami scriptel, akármivel h adott linkeket ne lehessen linkelni? mint pl kepfeltolesponthu, szal akiket kidobtok spammerek, azoknak a linkjeit gyűjteni, és így is egyel kevesebb dolog amire figyelni kell
  • K.András
    Ez vicc! Irtam a moderá[email protected], de irok ST-nek is!
    SHADOWEYES7 1 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    Off a moderátori topikban.
  • Yoda001
    és akkor már ide sem írhatsz, mert off a topikban :D
  • K.András
    Ha ez nem a moderátori jogokkal való visszaélés akkor semmi!
  • K.András
    Partiarc topik:
    "Ne feleselj vissza mert kintalálod magad hamar, és hiába írsz fenyegető pm-eket nem vagy te sem több mint a többi fórumozó."

Mi az, hogy ne feleselj vissza? Milyen fenyegetö levelet?
  • K.András
    Plusz amig ilyen üzeneteket irkálsz nekem addig te itt nem hogy moderátor nem vagy, pusztán beáltál a sorba!
    Privát levél:
    Azt ,hogy te mikor regeltél nam érdekel, de ha nem hagyod abba kíváglak!!

K.András írta, 2007. 11. 27. 18:05
    41663
    Olvasd el ezt a hozzászolást meg az öregemberét, figyelmeztesd öket!
    Én 7 éve itt vagyok a forumon, nem képzeled, hogy ebben az évben regisztrált emberek miatt akik szándékosan hergelik az embereket majd engem fogsz figyelmeztetni? Mit képzelsz te?
  • K.András
    Ember, elöször is.
    1. engem lebuzizhatnak
    2. Állandóan hergelhetnek
    Aztán ha én visszaszolok akkor jössz te, hogy csitt te már figyelmeztettél engem. Ne haragudjál már, vegyél már vissza és végezd a dolgodat tisztességel! Magyarul, olvasd vissza miket irkálnak rolam és sorban adhatod a büntetö pontokat ezeknek az embereknek, ha nem akkor irok a moderátor. hu-ra irog ST-nek is meg mindenkinek, ugyanis ez vicc!
    Nehogy már engem porig alázhatnak anélkül hogy válaszolnék, ha válaszolok akkor meg engem büntetnek meg. Ez minden kivéve fair. Ez minden kivéve moderálás, ez a moderátori jogokkal való visszaélés.
    Le merem fogadni, hogy ismered valamelyiket személyesen ezért elfogult vagy, multkor is ezek miatt kaptam egy hetet, miközben akkor is engem sértegettek vérig. Fejezzétek már be ezt a kiskirálykodást mert ennek nem lesz jó vége!
  • SHADOWEYES7
    2001- óta regisztrál fórumozó vagy, nem mondod komolyan ,hogy ezzel a több éves rutinnal téged ki lehet hozni a sodrodból??
    De ha csinálod a fesztivált tovább a topikban akkor ne csodálkozz ha véletlenül pontod lessz!
  • K.András
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném, ugyanis szándékosan hergelnek és még engem akarnak figyelmeztetni!
    Mindezt olyan emberek segítségével akik ebben az évben regisztráltak. Ki akarnak hozni a sodromból hátha olyat írok amiért lehet majd banolni. Olyanokat irkálnak nekem, hogy a te seggedben vannak két ujjal és meg leírom, hogy kismajom én ilyet nem mondtam és engem akarnak figyelmeztetni. Áljon már meg a menet! Ki ez a Shadoweye7? Itt van két éve, ezeknek az embereknek a barátja és visszaél az op jogokkal!
    Segítségeteket előre is köszi!
    Vissza lehet nézni az utolsó száz üzenetet a partiarc topikban, hogyan akarnak megalázni anélkül hogy válaszolhatnék! Javaslom, Shadoweyes7 op jogát vonjátok vissza, ugyanis a feladatát nem megfelelően látja el. Sőt, szándékosan adja alájuk a lovat, hogy engem megalázhatnak és sorolhatnám!
  • SHADOWEYES7
    Elutazott!

thx :)
  • Drephis
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177888638]#1461[/URL]
  • RAZOR27
    Helló!
    Csak megakarom kérdezni ,minek kellet a Halo topicot kitörölni?
  • Picar77
    innen valaki pls törölje a #103515 üzit
    köszi :)
  • SHADOWEYES7
    Akinek van joga törölje legyen szives.
    htx
  • Yoda001
    10917-.-'
  • Kandurex
    Minden hozzászólás ami valószínűsíthetően anyagi vagy szellemi értékhez jutattja a megtevő felhasználót.
  • Dragooon #13820
    "A klasszikus értelemben vett reklám technikailag ellenérték fejében közzétett hirdetés, amely megnevezett vagy ábrázolt áru, szolgáltatás értékesítését vagy más módon történő igénybevételét, illetve a reklámozó vállalkozás, intézmény vagy szolgáltató által kívánt más hatás elérését segíti elő."

ergo ha te egy honlapot azért linkelsz, mert az a sajátod, vagy másé és legyen hasznod is belőle, látogatottság, miegymás (pl ingyen kapod a domaint, ha magas a látogatottság <- csak egy példa), az reklám. néha nem egyértelmű mi reklám, és mi nem, de azért meg lehet őket különböztetni.
    bár ezt a moderátorok jobban tudják...
  • kn00bis
    Nem vágom, hogy hogy megy itt a moderálás, de mi minősül egyáltalán reklámnak? Mert, ha az hogy valaki tesz egy linket és reklámra hivatkozva már bannolják is, akkor kb. felhasználók fele nyaralni volna.
    Vagy ha nem lehet linket rakni akkor meg minek van ott az "URL beszúrása" gomb?
  • Drephis
    humoros topikot célozzák a reklámozók
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
  • Dragooon #13817
    :D:D:DD
    "reklámoztam, elindultam a banamákra!"
  • Yoda001
  • SHADOWEYES7
    Köszi.
  • SHADOWEYES7
    Linket inkánn kivettem.
  • Drephis
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
  • Obi Wan
    00:19 szvini: http://...................
    00:19 szvini: látta már valaki? :D
    00:19 szvini: hatalmas
    00:19 szvini: :D:D:D
  • Drephis
    értem, kösz.
  • SHADOWEYES7
    Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
    - figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
    - 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
    - 3 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logót
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva
    - nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
    - 5 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logot
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva

5 büntetőpont:
    - 1 hét kitiltás a fórumból
  • Yoda001
    nem lehet
  • Drephis
    3 büntetőponttal lehet írni a saját fórumokba?
  • Drephis
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177888638
  • Kovács legény
    igenis drágám:)