Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostmar humoros es video topik es ezt kell szeretni.. 80% video.. es napi 1-2 kep..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
üdv
[/spam]™
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem köpök, csak kérdem ^^
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
KÖSZ akyyy
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Punker 5 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
"én szépen megborotválkoztma😊😊 3 oldal szõr lett, és azt választottam aki nem volt borostás se😄
"
Mondtam valamit tegnap este!
A most kapott büntetõpontokkal összegyûlt az 5 büntetõpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitõl kaptad, vagy a [email protected] címen.
Információk
A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
szeretném, ha ednnek a topiknka a linkjét betenné valamelyik moderátor ebbe a topikba!
Egy topikot szeretnék nyitni. Ez a topik a Trillian nevû programmal foglalkozna, mehetnének oda a pluginok, skinek, stb (mint az msn-es topikban). Van már két Trilliannal foglalkozó topik is "Mirand vs Trillian"(link), ami két progi összehasonlítására nyílt- és egy "Trillian pro" topik (link), ami egy probléma megoldására nyílt. Az lenne a kérdésem, hogy megnyithatom-e ezt az átfogó Trillian topikot (a büntipontok elkerülése végett kérdeztem).
De azért jelentek:
ITT A TÖRLÉS IDEJE!!!:
Kérem törölni saját topicomat a mobil fórum-okból!
címe:Sony Ericson w800i A CÍMRE FIGYELJETEK!NE A Sony Ericson w800 topicot töröljétek.
Tudod, ott egy régi, megszokott társaság volt. És odajött egy Terminátor nevezetû fickó és szétbombázta az egészet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Videobombon keress rá arra, hogy 'gazdagság', és nézd meg, hogy igazam van.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Szerintem megfelelt annak, hogy "humoros", én legalábbis vagy egy hónapja nem röhögtem olyan jót, mint tegnap azon. 😊
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"