1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • K.András
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném, ugyanis szándékosan hergelnek és még engem akarnak figyelmeztetni!
    Mindezt olyan emberek segítségével akik ebben az évben regisztráltak. Ki akarnak hozni a sodromból hátha olyat írok amiért lehet majd banolni. Olyanokat irkálnak nekem, hogy a te seggedben vannak két ujjal és meg leírom, hogy kismajom én ilyet nem mondtam és engem akarnak figyelmeztetni. Áljon már meg a menet! Ki ez a Shadoweye7? Itt van két éve, ezeknek az embereknek a barátja és visszaél az op jogokkal!
    Segítségeteket előre is köszi!
    Vissza lehet nézni az utolsó száz üzenetet a partiarc topikban, hogyan akarnak megalázni anélkül hogy válaszolhatnék! Javaslom, Shadoweyes7 op jogát vonjátok vissza, ugyanis a feladatát nem megfelelően látja el. Sőt, szándékosan adja alájuk a lovat, hogy engem megalázhatnak és sorolhatnám!