Albumok, vélemények, kérdések
  • mainruler
    Csak a "Full Metal Contact". Ha még emlékszel, én írtam itt először a bonus track-ekről, de valamiért ez nem volt köztük akkor.
    Egyébként a "Full Metal Contact" egy ugyanolyan újrahasznosított szám, mint amilyen a "Never End" is, mert az régebben "Will There Never Be an End?"-néven futott, kicsit más hangszereléssel. Az a furcsa, hogy nem tudok rájuk ezért haragudni (mert általában ki nem állhatom az újrafeldolgozásokat, különösen, ha olyan lusta az illető együttes, hogy a saját számait adja elő újra), mert azért raktak annyi újat a régihez, hogy azt már újnak lehessen tekinteni. A "régi" Never End pl. nem tetszett annyira, mint a mostani Digimortalos, tehát nem egyszerű lopásról van szó, hanem feljavításról.
    Na tehát, ha jól tudom, a Full Metal Contact a Demolition Racer zenéjének egy része, ugyanúgy, mint a Digital Connectivity DVD-n kiadásra kerülö plusz két-három szám. Ezen a DVD-n különben lesz egy vadonatúj szám is, ha minden igaz.

Jó, szóval nem tudod feltölteni, de akkor legalább mond el please, hogy milyen! Tudod, a képzelet a legjobb katalizátor... :))