Starcraft
-
Én már a moomoo legvégén vagyok egyedül.
Van egy orb, amibe a cipőt, meg vagy másik 8 dolgot bele lehet építeni, asszem harmadik shop, felső sor, ad regent, 40 hp kivédését, 44% varázslatellenállást, +125 movementet, meg splash sebzést, ami tök jó.
De orb effect, ami miatt nem lehet leechelős cuccod, ami fontosabb, mint a movement speed, szóval elcsesztem... Kb 6-7-szer támadok másodpercenként, átl. 1500-akat sebzek, jól jönne az a 225 hp * 6 / sec. Több jönne vissza, mint a regentől és a kivédéstől, meg nem nagyon varázsol az ellenség. A splash meg tök jó, de egyesével szétvered a viverneket simán pár mp alatt, a leech miatt meg nem is mozdul a maxról a hp. Szóval 15% leech rulz!!4
Ja, amúgy egyedülbe ha valaki nem jött rá, hogy lehet császkálni meg küldetésezni: egy olyan hullámban, amikor nem nagysebzésű lények jönnek ezren, egy legbénábbat meghagysz, és odébbálsz, hadd püfölje moomoo-t. 200-as sebzés kb 20 perc alatt vinné 0-ra. Te meg bevásárolsz és felderítesz.
Amúgy van a bal felső sarokban egy robotféleség (a kezdő tavernek mellett), aki 3500-akat sebez natúrban, de azért le lehet nyomni. Ha megvan, egy unique páncélt ad, minden tujaljonsághoz +200 (!!4), szóval nem rossz.