Starcraft
-
basszuskulcs enmeg jol elolvastam a spoilert es a tobbi meccset meg csak most nezem(tartok az elso meccsnel: Free-Flash)...
ez a Flash eszmeletlen milyen eretten jatszik, oszt meg GYEREK!!!44 szepen lelovoldozi a ceptorokat tavolrol... szegeny Freet sajnaltam(hozza kell tenni, nagyon maga alatt jatszott... ennel azert 5X jobb!!44)... 2 protit csipek: ugye o"t meg a torpicsek tehskill Therockot (
)
gondolj bele... Flash olyanokkal gyakorolhat egesz nap(csapattarsak ugye) akik enyhen legendak proti szinten... Reach, Nal_ra... hatkoszbocs :p meg szep, hogy Pwnerer a srac^^
en egy Seat latok benne... csak ne legyen szegeny Sea sorsa, hogy betonkemeny terran oszt a vegen mindig lemarad a nagy dontokrol :C
nagyon orulok a zujgeneracios(regiuj feleledesek stb) Terran felhozatalnak: Mind, regiuj Xellos, Baby(12 eves srac iszonyat talentum szerintem^^) Flash, Sea(igaz o" mar nem olyan ujonc, de azert fiatal meg boven)... CJnek a terran squadja lehengerlo... kocka Darkelf, Iris, Xellos... Memory sem rossz
stbstb...
szoval szerintem Boxer megnyugodhat... boven van utod^^ (bar olyan megatricker nem nagyon van, de van)