Starcraft
-
Gamina- #122 Szia Dark! hááát nem tudom, hogy Te pl mennyire szereted, ha 4v4-ben, kirusholják a társadat...(vagy téged) még a profik kozött is nagyon ki tudnak akadni, ha ilyen van...főleg, ah az elején az ellenség azt mondta, hogy NO RUSH! nem? :) Mellesleg: Rebi, Fors, asszem jók, és mégis meg tudták őket verni (meg egymást is) rushal...akkor hogyisvenez a rush, fejleszt? 6 ling ha beállít, akkor mit csinálsz? sőt, ha beállít 6 ling, és 7 drone? :)) mert mostanában ezt is viszik támadni... szerintem nem a leg élvezetesebb játék. Sok v Sokban akikkel én voltam, (eddig) nagyon ritkán kezdeményeztek Rush-t. és ez nem a lámaság jele....szerintem..csak szeretik, ha nem 5 perces egy game... de pl BNeten kellene csinálni egy felmérést, hogy ki mit szeret! tuti, hogy az állnevezök mondanák azt, hogy a rush jóó! és pl a TM-ek, a 'CF' ek meg a többi "normális" ember nem szeretné. draco ezért hagyta abba, mert állnév, és 5 perc után rush, meg ray- is...és még sok ember unt bele, az állneves rusherekbe.