3856
Starcraft
-
Gamina- #122 Szia Dark! hááát nem tudom, hogy Te pl mennyire szereted, ha 4v4-ben, kirusholják a társadat...(vagy téged) még a profik kozött is nagyon ki tudnak akadni, ha ilyen van...főleg, ah az elején az ellenség azt mondta, hogy NO RUSH! nem? :) Mellesleg: Rebi, Fors, asszem jók, és mégis meg tudták őket verni (meg egymást is) rushal...akkor hogyisvenez a rush, fejleszt? 6 ling ha beállít, akkor mit csinálsz? sőt, ha beállít 6 ling, és 7 drone? :)) mert mostanában ezt is viszik támadni... szerintem nem a leg élvezetesebb játék. Sok v Sokban akikkel én voltam, (eddig) nagyon ritkán kezdeményeztek Rush-t. és ez nem a lámaság jele....szerintem..csak szeretik, ha nem 5 perces egy game... de pl BNeten kellene csinálni egy felmérést, hogy ki mit szeret! tuti, hogy az állnevezök mondanák azt, hogy a rush jóó! és pl a TM-ek, a 'CF' ek meg a többi "normális" ember nem szeretné. draco ezért hagyta abba, mert állnév, és 5 perc után rush, meg ray- is...és még sok ember unt bele, az állneves rusherekbe. -
Gamina- #121 Yeti_ szerintem olvasd el még 1x, hogy miket írtam, mert nagyon félreértettél... ;) de mit is vártam?? :)) azért egy kis magyarázat, ha esetleg nem sikerülne felfognod az eddig írtakat: én (és az én ismerőseim NEM Klántársaim!! mert sok klánból vannak nagyon jó haverjaim), sosem a stat miatt jáccottunt (te rekordnak hívtad, ha jól emléxem) hanem azért, mert szeretünk jáccani, de nem mindegy, hogy KIVEL! mert én spec anyázó, ocsmány kretén emberekkel nem szeretek..valahogy nem is tudom miért... meg hazug emberekkel sem..és ezért mondtam az elején, hogy jól jön a segítség...sajna én már ismeretlen nevű emberekkel nem jéccok csak akkor, ha valamelyik nagyon jó haver azt mondja, hogy jófej...ugyanis az utolso gáma, amit ismeretlen ellen jáccottam abból állt, hogy: 3v3 3 idegen srác ellenünk, mondták az elején, hogy no rush! mondjuk: ok! végre! erre 3 perc után elkezdik ütni a társamat, 6 lingel... stbstbstb. nos én az ilyenek miatt mondom, hogy olyannal jáccanak szívesen aki nem csaló. Nem vagyok rush ellenes....csak ha valaki azt kéri, hogy ne legyen, akko Ő se rusholjon... És nem, ettől én még bízni fogok az emberekben, csak éppen azokban, akit ismerek. remélem sikerült mosmár teljesen világosan leírni, hogy mit gondolok, és hogy miért mondtam, hogy fontos, hogy régi BNetes ismerjen.... De gondolom ebben is találsz Kedves Yeti_ valamit, amibe beleköss, mert hogyis képzelhetném én azt, hogy megérted, miért, és mi a fenét magyarázok itt neked... de mostmár nem érdekel. gondolj, amit akarsz, jácc ahogy akarsz, boldogulj ahogy akarsz, és nézd hülyének azt az embert, aki csak segíteni akart neked. Nah ennyit belőlem. igyis asszem tul sok időt pazaroltam arra, hogy megértessem veled a nézeteimet... Többet nem fogom ígérem! ;)))) -
Yeti_ #120 Köszi -
DarkLorD #119 Mondjuk a toptenek között -
Yeti_ #118 Igazad van. A stratégiában nincsenek vésett szabályok, a játékban mindenkinek rugalmasnak kell lennie. -
Yeti_ #117 Melyek? Én nem sok használhatót találtam.
-
DarkLorD #116 Aki profi az tudja hogy mukodik ez. Ilyen nincs hogy mit lehet es mit nem meg hogyan. Van ezer replay ahol profik gamelnek ők is rusholnak, mert ugy kell jaccani, de ez hogy csalas vicces :DDD Maskeppen lamerkodas. Egyebkent van 1-2 jó rep az rts.hu-n is. -
Yeti_ #115 Amúgy a vélemények megoszlanak a rusht illetően. Van, aki elítéli, van, aki magasztalja. Vannak, akik mint csalást kezelik.
-
Yeti_ #114 Köszi:)
Bár a legtöbbször már az elején véget vet a játéknak egy jól sikerült rush. Bár ha az ellenfél védekező taktikát használ, jobb nem ajtóstól rontani a pokolba. Példáúl totál értelmetlen belerohanni(előzetes térképezés nélkül) egy terran barrikádba, vagy zerg sunken kolóniákba vagy akár protoss foton blokádba. -
DarkLorD #113 Igazad van Yeti. A profi gamek hagyományos felépítése: rush fejlődés rush fejlődés rush fejlődés, közben bányászás ezerrel, mellette a rushban az egyre fejlettebb egysegek hasznalata + a mikros cselezések kiegeszitonek. Gyakorlatilag az SC jatekmenete folyamatos ilyen-olyan rush kombókkal fűszerezve, melette kisebb elterelő mozdulatok. -
Yeti_ #112 Ok, köszi -
DarkLorD #111 Értesítek mindekit, akit érinthet a dolog, hogy hamarosan megrendezésre kerül augusztus 24-26-án az első profi RTS rendezvény sorozat és verseny a GameStar és a www.rts.hu rendezésében. A résztvevő játékok Age of Kings és a StarCraft: BroodWar. Bővebb információk a www.rts.hu címen találhatóak.
Helyszin egyebkent a csilleberci ifjusagi tabor szallassal.
-
Yeti_ #110 Szerintem mindkettő egyformán jó. -
Yeti_ #109 "Mi másképp szoktuk, dehát nem most mutatkozik meg elösször, hogy mások vagyunk.. :))))"
Én speciel erre az üzenetre céloztam azzal a kérdésre, hogy " ti hogy használjátok a bnetet" -
Yeti_ #108 És amit a rushról mondtál. Ezzel mindenkit meg lehet verni. Beszarás, akkor miért vesztenek sokszor a rusholós emberek?? A rush az egy teljesen elfogadott eszköz, és nem lehet vele "mindig nyerni", csakhogy tudd, dehát ugye aki nem játszik tisztán, az ilyen dolgokat nem tud... -
Yeti_ #107 Ha még ezt az msg-t sem tudod felfogni, akkor nagyon sajnállak, nincs értelme a további győzködésnek. -
Yeti_ #106 "Olyan kijelentéseket tesztek, amik eléggé arra a kicsinyes felfogásra enged utalni. Mindig is megvetettem azokat, kik a jó recordért játszanak"
Van, aki azért játszik, mert állati a játék, szórakoztatja.
Van, aki azért, hogy tudják, hogy ő jó ebben a játékban, és inkább az eredményekre megy, mindegy hogy, csak jó eredménye legyen. Tulajdonképpen nem is szeret játszani a játékkal, csak ugye ez a "menő" és cool gyerek lesz, ha villoghat a király recordjával.
Én az utóbbit elítélem. Amilyen kijelentéseket teszel, azok mind erre engednek utalni.
Lehet, hogy te meg a klánod erre törekszetek, de azért másnak nem kell hülyének lenni... -
Gamina- #105 nem kellett annyira sietni, mert ide jöttek elém :P Milyen jó volt 5 TM-es között inni.. :))) DeNeMiGaZhOgYcSaKaBrOoDwArVoLtAtÉmAvÉgIg!!!! ;)))
gyagya gamer kocka bagázs! ;) -
#104 na siess haza mert mentek inni! -
Gamina- #103 Egyszóval: Ne SC-zz, hanem BW-zz! :)) sokkal jobb, és sokkal több benne a lehetőség! ;) -
#102 nagyon sokat valtoztatnak most a 1,08 nal tart és mar van benne replay mentesi ill lejatszasi lehetőség is ami az alapban nem volt. -
#101 kiegeszitő
+kuldetesek +egységek +videok +a magyarokkal is tudsz jacani mert en egy magyart se latam aki sima sc vel jaccana neten -
#100 Még egy kérdés: A Broodwar az mit csinál ha felteszem? -
#99 Haverral elővettük eme gyöngyszemet és elkezdtünk multizni. Az a kérdésem hogy van-e értelme valamelyik újabb patchet felrakni, egyáltalán mit változtatnak ezek? köszi -
#98 neked felesleges magyarazni... :) -
Gamina- #97 Szia Yetike!! elég érdekes dolgokat írtál.. :)))) pl:1. "Olyan kijelentéseket tesztek, amik eléggé arra a kicsinyes felfogásra enged utalni. " hogy?? milyenre? nem fejeznéd be?? :DDD Vagy már magad sem tudod, hogy milyen kicsinyes felfogásra utalunk?... ;)
2. "Múlt alkalommal egy gyenge rushhal lazán levertem egy hatalmas recorddal rendelkező játékost." öööö valamikor kicsit régebben, mintha éppen a rush ellen csacsogtál volna...és különben is...rushal mindenki tud nyerni! igaz Laalee?? :))))))))))) Te már csak tudod! ;) Nahszal... beszélsz össze vissza, magadsem tudod, hogy mit. a BNeten meg mit magyarázzunk? :))))) én LÁNY vafyok, és mégsem magyarázott senki...ciki mi? :)))))) -
Yeti_ #95 Kivel rédemes játszani, kivel nem. Háthát. Olyan kijelentéseket tesztek, amik eléggé arra a kicsinyes felfogásra enged utalni. Mindig is megvetettem azokat, kik a jó recordért játszanak. A recordnak szinte semmi lényege nincs, csak egy jó játéknak. Ha meg valaki becsületesen játszik, mindenki ellen, az lehet csak büszke rá.
Szóval, ha te csak a szép recordért játszassz, akkor igazán sajnállak.
Múlt alkalommal egy gyenge rushhal lazán levertem egy hatalmas recorddal rendelkező játékost. Ne tudd meg, mekkora égés volt... -
Yeti_ #94 Ja, amúgy azt hogy érted, hogy nem arra használjuk a bnetet? Jólvan, nekem is vannak haverjaim, de én inkább csatázni megyek fel, nem chatelni. Arra van más is, ami kifejezetten arra szolgál... Tényleg. Magyarázzátok már el, hogy kell "helyesen" használni a a bntetet. Tényleg szeretném tudni. -
Yeti_ #93 Na, itt vagyok. -
#92 annyit azert segitek hogy volt egykis tulcsordulas.. :)
-
Gamina- #91 ;))) Jófejek közé..és nem csak azért, mert lány, hanem a viselkedése miatt. :) Timit nagyon sokan szeretik, és belleillik a TMesek körébe. :) (bár én csak Clart és Alit ismerem személyesen, de asszem ma bővül az álltalam megismert TM-esek száma! ;) ) -
#90 en hetvegen voltam... brrr majd ugyis meseli a reszleteket
amugymeg szerinted hova sorolom... ?
-
Gamina- #89 Laalee szal Timit hova sorolod? :)))
(jah holnap megyünk lerészegedni Timivel. :)) -
Gamina- #88 Jah, akkor közlöm; lány vagyok! :D Legalább lesz miért jobban szidni, meg eccerüen erendezni azza, hogy csaj vagyok... Bár Yeti_ szövege alapján tényleg nem csodálnám, ha ennyivel lerendezné. :P
-
#87 szerintem nem vagjak hogy lany vagy, és felnek hogy buzinak nezik öket... :) -
Gamina- #86 Yeti_ dragasagom mi lett Veled? :P meghaladja már a tudásod, hogy válaszoljál? vagy nem égeted tovább itten magad?:) mondjuk nem csodálom.. :))))
-
Gamina- #85 Lalee asszem ezesetbenis bebizonyosodott, hogy én a jobbfej emberekkel vagyok jóban BNeten. :))))))
Kezdelek sajnálni, hogy milyen társaságba keveredtél.. :)))))))))) Én azért kifogtam a jobbfejeket. :)))) ejnye, pedig aztittem, hogy az ellentétek vonzák egymást!! hát vagy ez nem igaz, vagy a többiek mégsem olyan jóóófejek. :PPPP -
#84 a te esetedben elleg csak par ember... :PPPP -
#83 khömm-khömm -
Gamina- #82 Yeti_:"Nincs is jobb dolog, mint este beülni a gép elé, felmenni battle.netre, és szarrá verni pár embert. Aki még nem tette, az próbálja ki, rohadt jó érzés." most olvasom csak milyen különleges módon haszálod a BNetet...háttod ilyen felfogással nem csodálom, hogy nem kell senk segítsége. ;)) Mi másképp szoktuk, dehát nem most mutatkozik meg elösször, hogy mások vagyunk.. :))))