Starcraft
  • Gamina-
    Yeti_ szerintem olvasd el még 1x, hogy miket írtam, mert nagyon félreértettél... ;) de mit is vártam?? :)) azért egy kis magyarázat, ha esetleg nem sikerülne felfognod az eddig írtakat: én (és az én ismerőseim NEM Klántársaim!! mert sok klánból vannak nagyon jó haverjaim), sosem a stat miatt jáccottunt (te rekordnak hívtad, ha jól emléxem) hanem azért, mert szeretünk jáccani, de nem mindegy, hogy KIVEL! mert én spec anyázó, ocsmány kretén emberekkel nem szeretek..valahogy nem is tudom miért... meg hazug emberekkel sem..és ezért mondtam az elején, hogy jól jön a segítség...sajna én már ismeretlen nevű emberekkel nem jéccok csak akkor, ha valamelyik nagyon jó haver azt mondja, hogy jófej...ugyanis az utolso gáma, amit ismeretlen ellen jáccottam abból állt, hogy: 3v3 3 idegen srác ellenünk, mondták az elején, hogy no rush! mondjuk: ok! végre! erre 3 perc után elkezdik ütni a társamat, 6 lingel... stbstbstb. nos én az ilyenek miatt mondom, hogy olyannal jáccanak szívesen aki nem csaló. Nem vagyok rush ellenes....csak ha valaki azt kéri, hogy ne legyen, akko Ő se rusholjon... És nem, ettől én még bízni fogok az emberekben, csak éppen azokban, akit ismerek. remélem sikerült mosmár teljesen világosan leírni, hogy mit gondolok, és hogy miért mondtam, hogy fontos, hogy régi BNetes ismerjen.... De gondolom ebben is találsz Kedves Yeti_ valamit, amibe beleköss, mert hogyis képzelhetném én azt, hogy megérted, miért, és mi a fenét magyarázok itt neked... de mostmár nem érdekel. gondolj, amit akarsz, jácc ahogy akarsz, boldogulj ahogy akarsz, és nézd hülyének azt az embert, aki csak segíteni akart neked. Nah ennyit belőlem. igyis asszem tul sok időt pazaroltam arra, hogy megértessem veled a nézeteimet... Többet nem fogom ígérem! ;))))