résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

  • Mr_no_NaMe
    #45346
    Sziasztok!

    Szükségem lenne valami élő háttérképre mert eljutottam odáig, hogy a sima háttereket bambulni már rohadt unalmas.

    Valamiféle mozgó erdő, vagy város látkép amin kapcsolódnak a lámpák, mennek az autók, ilyen kis egyszerű izé. Utána is kerestem és kipróbáltam a Dreamscenet ami feltelepített egy programot, beállított egy hátteret (amik kurva jók voltak hozzáteszem), és a program futása közben ment a mozgó háttér. Namost ha kattintottam az asztalon, akkor lefagyott a háttér és újraindult, nyomtam két WINDWOS + D-t meg három altabot és ki is fagyott az egész. Tehát kukáztam.

    Akkor most leszedtem az Okozo-t ami ugyan működik és nem tudtam még kifagyasztani, de a galériája elég szegényes és konkrétan szar, egyedi hátteret pedig nem tudok belepakolni, mert a progi nem engedi.

    Kérdem én: létezik bármiféle program, vagy eldugott windows beállítás ami lehetővé teszi, hogy a lehető legegyszerűbben be lehessen rakni valami élő háttérképet, és az ne fagyjon ki? Nem tudom elképzelni azt, hogy ehhez külön program kéne...nem mellesleg nem is nagyon merek ezzel próbálkozni, mert biztos vagyok benne, hogy a fele trójai és vírus.

    Nektek talán több tapasztalatotok van ebben :)